ΑΘΗΝΑ
18:40
|
24.04.2024
Η κλοπή διαπιστώθηκε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες προκαλώντας σοκ στο προσωπικό του Θεάτρου Τέχνης και στο θεατρόφιλο κοινό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την κλοπή της προτομής του Καρόλου Κουν από την είσοδο του Εθνικού Θεάτρου κατήγγειλε σήμερα o Διευθυντής Επικοινωνίας & Προβολής του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν, Άρης Ασπρούλης.

«Πρόκειται για ληστεία, δεν μπορούμε να φανταστούμε κάτι άλλο. Είναι θλιβερό!» τόνισε ο Άρης Ασπρούλης αναφερόμενος στην προτομή που είχε τοποθετηθεί δίπλα στο ταμείο, εντός της Στοάς του Βιβλίου, στην οδό Πεσμαζόγλου 5.

Ο ίδιος ανέφερε πως η κλοπή έγινε αντιληπτή σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, πως  το συμβάν έχει αναφερθεί στην Αστυνομία και ως το βράδυ θα εκδοθεί σχετική αναλυτική ανακοίνωση.

Ακυρώνεται η παράσταση Ελευθερία στη Βρέμη

Σε παράλληλη εξέλιξη, το Θέατρο Τέχνης Κάρολος Κουν ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα πως ακυρώνεται η παράσταση «Ελευθερία στη Βρέμη» του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν την Τετάρτη 1 και Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου λόγω της απεργίας που προκήρυξε το ΣΕΗ. 

Οι θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια έχουν την δυνατότητα αλλαγής ημερομηνίας κατόπιν επικοινωνίας με το ταμείο του θεάτρου (210.3228706 και ώρες 10.00-13.00 & 17.00-21.00).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σε δημοπρασία ο εξαφανισμένος για 100 χρόνια πίνακας του Κλιμτ

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα