ΑΘΗΝΑ
19:54
|
29.05.2023
Σε συγκέντρωση στις 10 το πρωί και μηχανοκίνητη πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών, καλεί το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε συγκέντρωση, στις 10 το πρωί στην Λεωφόρο Αθηνών -στην διασταύρωση με την Σπύρου Πάτση- και μηχανοκίνητη πορεία προς το υπουργείο Μεταφορών, καλεί το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ).

«Ακρίβεια, υπερφορολόγηση, αθέμιτος ανταγωνισμός. Το κοκτέιλ της φτωχοποίησης που ετοίμασε η κυβέρνηση για την ελληνική κοινωνία, χτύπησε ανελέητα κάθε εργαζόμενο και φυσικά τον κλάδο των ταξί», αναφέρει το Συνδικάτο στην ανακοίνωσή του και κάνει λόγο για αιτήματα του κλάδου που παραμένουν στα συρτάρια του υπουργείου και στείρο διάλογο.

«Αιτήματα αρχειοθετημένα στα συρτάρια των υπουργείων, διάλογος στείρος, χωρίς ουσιαστική και καταληκτική διάθεση, συνεχής και συνεπής υποκλοπή μεταφορικού έργου σε βάρος των ταξί από ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγό και πολυεθνικές εφαρμογές, κατακόρυφη αύξηση του κόστους λειτουργίας και των καυσίμων. Οι αντοχές στέρεψαν, η υπομονή τελείωσε και η αντίδραση είναι μονόδρομος» καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ένας θρίαμβος, μια ήττα, μια σύγκριση

ΗΠΑ: Παγιώνουν τη στροφή στην εφηβική εργασία

Από αύριο οι αιτήσεις για Κοινωνικό Τουρισμό

ΚΚΕ: Εργοδοτικό έγκλημα το νέο δυστύχημα στο Πέραμα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα