ΑΘΗΝΑ
07:37
|
02.04.2023
Αντί για εισιτήρια... χαρτί με ονόματα, λαμβάνουν οι πολίτες για την τελετή έναρξης των δράσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αδιανόητο χάος επικρατεί αυτή την ώρα στην πόλη της Ελευσίνας, η οποία έχει χαρακτηριστεί Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2023. Ενώ η Τελετή Έναρξης των δρώμενων αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στις 19:00, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης με ένα κεντρικό γεγονός, το Μυστήριο 0, σε σύλληψη Μιχαήλ Μαρμαρινού και σκηνοθεσία Chris Baldwin τα ευτράπελα δίνουν και παίρνουν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μαρτυρίες πολιτών στο Κοσμοδρόμιο, συγκεντρωμένο πλήθος, πάνω από 450 άτομα, περιμένουν έξω από το Δημαρχείο Ελευσίνας από τις πρώτες πρωινές ώρες, για να λάβουν ένα εισιτήριο, για την Τελετή Έναρξης.

Η ασυνεννοησία όμως των φορέων φαίνεται, για ακόμα μια φορά και δικαιολογημένα, να έχει εξοργίσει τον κόσμο, καθώς στο Δημαρχείο Ελευσίνας δεν υπάρχει κανένα μηχάνημα για τα εισιτήρια, αλλά ούτε κάποιος υπάλληλος για να εξυπηρετήσει τον κόσμο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που εξασφάλισε το Κοσμοδρόμιο, κανένας υπάλληλος του Δημαρχείου δεν γνωρίζει πόσα εισιτήρια πρέπει να δοθούν, καθώς δεν έχουν λάβει καμία πληροφόρηση από τα γραφεία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.

«Δεν τους έχουν πει πόσα εισιτήρια πρέπει να μας δώσουν και δεν ξέρουμε αν θα πάρουμε», δήλωσε ένας εξοργισμένος πολίτης.

Επιπλέον, ο κόσμος είναι αναγκασμένος να γράφει μόνος του σε ένα χαρτί (!) το όνομά του και το email του, για να λάβει ένα εισιτήριο, το οποίο όμως δεν ξέρει εάν τελικά θα το πάρει.

Σύμφωνα με τους πολίτες, περιμένουν πολλές ώρες στην ουρά για να πάρουν ένα εισιτήριο, ενώ ένας υπάλληλος του Δημαρχείου τους δίνει ένα χαρτί, για να γράψουν όνομα και email, ώστε να το Δημαρχείο να τους στείλει αργότερα το εισιτήριο στο email.

Μέχρι στιγμής το γραφείο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ελευσίνας δεν έχει προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με το θέμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Άρης Τρουπάκης: Η Τέχνη δεν είναι μάθημα είναι διαρκές ερώτημα

Ιταλία: Κυβερνητική προσπάθεια προστασίας της ιταλικής γλώσσας από ξένες επιρροές

Οι δυνάμεις κατοχής του Ισραήλ σκοτώνουν νεαρό Παλαιστίνιο στο τέμενος Al-Aqsa

ΗΠΑ: Καταιγίδες σαρώνουν Αρκάνσας, Ιλινόις, Ιντιάνα – Αναφορές για 11 νεκρούς

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα