ΑΘΗΝΑ
19:40
|
24.04.2024
Την Παρασκευή στο Νευροκόπι η κηδεία του κυβερνήτη, σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρουσία της προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα τελεστεί στις 10.30 το πρωί στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως η εξόδιος ακολουθία για τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, που έχασε τη ζωή του κατά τη συντριβή του Phantom F-4 της Πολεμικής Αεροπορίας, την περασμένη Δευτέρα.

Όπως ανακοινώθηκε, στην κηδεία του υποσμηναγού θα παραστεί και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον πρώην ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελο Αποστολάκη και τον τομεάρχη Άμυνας του κόμματος Θοδωρή Δρίτσα.

Αύριο Παρασκευή στο Νευροκόπι αναμένεται να γίνει η κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου αεροσκάφους, του 31χρονου σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη, ο θάνατος του οποίου επιβεβαιώθηκε χθες από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, έπειτα από την ολοκλήρωση των ερευνών.

Την ίδια ώρα, κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου, το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων σε έκτακτη – δια περιφοράς συνεδρίασή του το απόγευμα της Τετάρτης αποφάσισε την προαγωγή του σμηναγού Ευστάθιου Τσιτλακίδη και του υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα στον τιμητικό βαθμό του αντιπτεράρχου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Συμβούλιο Επικρατείας απέρριψε αίτηση ανάσχεσης των εργασιών του flyover

ΚΚΕ: Δεν εκφράζει προσωπική άποψη η Φλέσσα για τα Τέμπη

Ξυλοδαρμός στη Βουλή: Συνελήφθη ο Κωνσταντίνος Φλώρος

Αναγκαστική προσγείωση Boeing 737 στο Ελ. Βενιζέλος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα