ΑΘΗΝΑ
06:16
|
07.07.2026
Η πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός και αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ στην εξόδιο ακολουθία του σμηναγού Τσιτλακίδη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με την κηδεία του 31χρονου κυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4, Ευστάθιου Τσιτλακίδη, γράφεται ο επίλογος της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το πρωί της Δευτέρας, όταν το μαχητικό κατέπεσε ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο υπουργός Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος θα μεταβούν στον Γρανίτη Δράμας, όπου και θα τελεσθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι η εξόδιος ακολουθία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπηθεί από αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Χρήστο Χριστοδούλου και τους τομεάρχες Άμυνας και Δικαιοσύνης, Θοδωρή Δρίτσα και Θεόφιλο Ξανθόπουλο.

Χθες σε κλίμα βαθειάς οδύνης κηδεύτηκε στην Τρίπολη ο 29χρονος συγκυβερνήτης του Phantom, Μάριος – Μιχαήλ Τουρούτσικας.

Τιμώντας τους δυο αεροπόρους, το Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων, τους απέδωσε τον ανώτατο βαθμό της ηγεσίας της Πολεμικής Αεροπορίας, ονομάζοντάς τους Αντιπτεράρχους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα