ΑΘΗΝΑ
08:25
|
25.04.2024
Χρυσαυγίτης υποψήφιος βουλευτής απομακρύνθηκε από πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Ελευσίνα μετά την λαϊκή κατακραυγή.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μετά από έντονες διαμαρτυρίες για τη συμμετοχή πρώην υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής στις εναρκτήριες εκδηλώσεις της διοργάνωσης «Ελευσίνα 2023 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης», οι διοργανωτές ανακοίνωσαν την απομάκρυνσή του καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «έχει αναπτύξει στο παρελθόν πολιτική δραστηριότητα που δεν συνάδει με τις αρχές, τις αξίες και το δημοκρατικό ήθος του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και των πολιτών της Ελευσίνας».

«H “2023 Ελευσίς Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης” ανακοινώνει την απομάκρυνση από την εκδήλωση της τελετής έναρξης ενός εξωτερικού συνεργάτη, ο οποίος έχει αναπτύξει στο παρελθόν πολιτική δραστηριότητα που δεν συνάδει με τις αρχές, τις αξίες και το δημοκρατικό ήθος του θεσμού της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας και των πολιτών της Ελευσίνας. Η εξέλιξη αυτή δεν επηρεάζει την ομαλή ροή της τελετής έναρξης» αναφέρει η ανακοίνωση της Παρασκευής από το το Γραφείο Τύπου της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων, την Τελετή Έναρξης θα ακολουθούσε εκδήλωση με τίτλο «Μυστήρια Μετάβασης», με κεντρικό αφηγητή τον Κώστα Νιζάμη, ο οποίος ήταν υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιώς με την Χρυσή Αυγή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ημαθία: Ι.Χ. έπεσε σε αρδευτικό κανάλι-Νεκρός ο οδηγός

Κυκλοφορικές ρυθμίσεις σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή λόγω Ολυμπιακής Φλόγας

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Βόρεια Μακεδονία: Άνετη νίκη του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE στον α΄γύρο των προεδρικών εκλογών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα