ΑΘΗΝΑ
00:13
|
25.04.2024
Ο Πούτιν δεν απείλησε «ούτε εμένα ούτε τη Γερμανία» κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνομιλιών, δήλωσε ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν απείλησε «ούτε εμένα ούτε τη Γερμανία» κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών συνομιλιών, δήλωσε ο γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Bild am Sonntag.

«Όχι, ο Πούτιν δεν απείλησε ούτε εμένα ούτε τη Γερμανία», είπε ο Σολτς. «Απολύτως διαφορετικές απόψεις» για την τρέχουσα κατάσταση στην Ουκρανία εντοπίζονται πολύ καθαρά στις τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Ρώσο ηγέτη, σημείωσε ο Γερμανός καγκελάριος.

«Η Γερμανία θα παραμείνει ψύχραιμη και θα συνεχίσει να σταθμίζει όλες τις αποφάσεις στο μέλλον», σημείωσε ο Σολτς, αναφερόμενος στο θέμα της προμήθειας τανκς στο Κίεβο. «Όλα τα άλλα πράγματα θα ήταν απρόσεκτα και εξαιρετικά επικίνδυνα», είπε ο καγκελάριος. «Υπάρχει συναίνεση σε αυτό το θέμα», πρόσθεσε, απαντώντας στο ερώτημα εάν υπήρξε συμφωνία με τον Ουκρανό πρόεδρο ότι τα δυτικά όπλα θα χρησιμοποιηθούν μόνο στο έδαφος της Ουκρανίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Η έναρξη της μετα-αμερικανικής εποχής στη Μέση Ανατολή

Την παραίτηση Νετανιάχου θέλει η Νάνσι Πελόζι

Οι ΗΠΑ απειλούν το Πακιστάν για τις συμφωνίες με το Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα