ΑΘΗΝΑ
19:27
|
23.06.2024
Ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό, λένε οι λιμενεργάτες της Cosco, που άρχισαν να μαζεύουν βοήθεια για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Βοήθεια για τους χιλιάδες σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία συγκεντρώνει από σήμερα το σωματείο εργαζομένων λιμενεργατών της COSCO, προσπαθώντας να αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί ο λαός να σώσει τον λαό.

Εικόνα

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους στο Facebook, γίνονται δεκτές προσφορές σε τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη πρώτης ανάγκης στο γραφείο του σωματείου στο λιμάνι του Πειραιά (Π13 εντός στοάς 1 ώρα πριν από κάθε βάρδια) και στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

«Το σωματείο λιμενεργατών μας συγκεντρώνει ήδη στο γραφείο του στο λιμάνι (Π13 εντός στοάς 1 ώρα πριν από κάθε βάρδια, και στο ΕΡΓΑΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΠΕΙΡΑΙΑ) είδη πρώτης ανάγκης για τον δοκιμαζόμενο τουρκικό λαό. Οι λαοί και οι εργαζόμενοι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Έχουμε ζήσει κι εμείς καταστροφές κι έχουμε νιώσει στο πετσί μας τον πόνο και την απόγνωση.

Η αλληλεγγύη και η δράση μας θα είναι αποκούμπι για τους συνανθρώπους μας που βιώνουν αυτή τη στιγμή μια τραγωδία.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι τα εξής: Κουβέρτες, γάλα σε σκόνη, πάνες ενηλίκων/μωρών, σερβιέτες, απορρυπαντικά ρούχων, ορούς, γάζες, χανζαπλάστ, είδη ατομικής υγιεινής.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Από την «trash-tv», στην «trash-ζωή»

Ρωσία: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε συναγωγή στην πόλη Ντέρμπεντ

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί το πελατειακό μοντέλο και την κομματοκρατία στην δημόσια διοίκηση»

Τρεις νεκροί, πάνω από 100 τραυματίες από ουκρανική επίθεση με πυραύλους σε παραλία της Σεβαστούπολης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα