ΑΘΗΝΑ
01:12
|
03.05.2024
Οι εργαζόμενοι σε Περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας θα εργαστούν κανονικά με τη διαφορά πως οι δημόσιες υπηρεσίες λειτουργήσουν στις 10.00 π.μ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διά ζώσης θα προσφέρουν αύριο τις υπηρεσίες τους οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο καθώς το υπουργείο Εσωτερικών ξεκαθάρισε με νεότερη ανακοίνωσή του πως δε θα ισχύσει αύριο το μέτρο της τηλεργασίας στις Περιφέρειες Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Ευρυτανίας και Φθιώτιδας.

Στην ανακοίνωση του υπουργείου Εσωτερικών αναφέρεται επίσης προς αποφυγή της ταλαιπωρίας των πολιτών, ότι τυχόν ραντεβού με δημόσιες υπηρεσίες  που έχουν προγραμματιστεί πριν τις 10.00 το πρωί δεν θα πραγματοποιηθούν και οι δημόσιες υπηρεσίες θα πρέπει να ενημερώσουν με κάθε πρόσφορο τρόπο τους ενδιαφερομένους πολίτες και να μεριμνήσουν άμεσα για τον προγραμματισμό νέου ραντεβού.

Οι υπάλληλοι με καθήκοντα που σχετίζονται άμεσα με την αντιμετώπιση των δυσμενών καιρικών συνθηκών θα πρέπει να αναμένουν οδηγίες από τους αρμόδιους όπως είναι οι επικεφαλής των υπηρεσιών αιχμής, στην οποία ανήκουν οργανικά, νοσηλευτικών ιδρυμάτων κ.α.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πήρε ψήφο εμπιστοσύνης ο νέος πρωθυπουργός της Σερβίας

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Να αποσυρθεί το νομοσχέδιο περί «ξένης επιρροής» στη Γεωργία ζητά Αρμοστής του ΟΗΕ

Το Σάο Τομέ και Πρίνσιπε ζητά επανορθώσεις για ηθική βλάβη από την Πορτογαλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα