ΑΘΗΝΑ
00:43
|
28.03.2023
Ο Φρανκ Χούγκερμπιτς από την Παρασκευή είχε προβλέψει έναν μεγάλο σεισμό σε Τουρκία-Συρία συνδυάζοντας και αστρονομικά δεδομένα εντός ηλιακού συστήματος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αίσθηση προκαλεί η είδηση πως ένας Ολλανδός σεισμολόγος ερευνητής  στο Κέντρο Γεωμετρίας του Ηλιακού Συστήματος» («Solar System Geometry Survey», SSGEOS)  κατάφερε να προβλέψει με μεγάλη ακρίβεια τον σημερινό σεισμό στα σύνορα Συρίας-Τουρκίας τρεις μέρες πριν εκδηλωθεί.

Σε ανάρτησή του που έκανε ο Φρανκ Χούγκερμπιτς στο Τουίτερ, την περασμένη Παρασκευή, ανέφερε επί λέξει:

«Αργά ή γρήγορα θα γίνει ένας σεισμός άνω των 7,5 Ρίχτερ σε αυτή την περιοχή (δείχνοντας τη νοτιοανατολική κεντρική Τουρκία, στην Ιορδανία, τη Συρία και τον Λίβανο).

Ο Ολλανδός ερευνητής φαίνεται πως πέρα από το ιστορικό των σεισμολογικών στοιχείων γεωγραφικών περιοχών που εμφανίζουν ιδιαίτερα συχνή σεισμική δραστηριότητα συνδυάζει και αστρονομικά δεδομένα και πιο συγκεκριμένα δεδομένα που αφορούν τις κινήσεις πλανητών εντός του ηλιακού μας συστήματος.

Για παράδειγμα, στις 31 Ιανουαρίου 2023 είχε επισημάνει πως ο πλανήτης Γη είναι σε σύνοδο με τον Άρη και τον Ουρανό, που έχει κατά καιρούς συνδεθεί με μεγάλους σεισμούς. Είχε δε προειδοποιήσει πως παρόμοια γεωμετρία στον ουρανό θα καταγραφεί το δεύτερο εξάμηνο του 2023, εφιστώντας την προσοχή στο διάστημα μεταξύ Αυγούστου και Νοεμβρίου του 2023. Ο ίδιος στηρίζει τη μέθοδό του όχι μόνον στις θέσεις των πλανητών στο ηλιακό σύστημα αλλά και στις φάσεις της Σελήνης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Υπό σφοδρή πίεση ο Νετανιάχου (upd)

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός έφθασε το απόγευμα στην Κνέσετ, στο φόντο μαζικών κινητοποιήσεων και πρωτοφανούς γενικής απεργίας, μετά από μια νύχτα οργής.
ΣΥΝΑΦΗ

Εφαρμογή Panic Button κατά της ενδοοικογενειακής βίας

Σεξουαλική κακοποίηση εφήβου στο Ηράκλειο Κρήτης από γνωστό λυράρη

Πενιχρές αυξήσεις προτείνει στους Βρετανούς εκπαιδευτικούς

Πέθανε ο αγωνιστής της αριστεράς, Κώστας Τάτσης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα