ΑΘΗΝΑ
22:33
|
26.04.2024
Κατέληξε ακόμα ένα από τα παιδιά που νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των νεκρών να ανέρχεται σε έξι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στα έξι ανέρχονται τελικά τα θύματα του χθεσινού ναυαγίου λέμβου με μετανάστες στην θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λέρου, όπου έπνεαν ισχυροί άνεμοι έως και 8 μποφόρ και επικρατούσε χαμηλή ορατότητα και συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις.

Αρχικά, επιβεβαιώθηκε ο θάνατος μιας γυναίκας περίπου 20 ετών. Τέσσερα παιδιά, τα οποία νοσηλεύονταν σε κρίσιμη κατάσταση, στην πορεία κατέληξαν. Ο λόγος για τρία αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας περίπου πέντε ετών, που κατέληξαν χθες. Νωρίτερα, σήμερα, έγινε γνωστό ότι κατέληξε ακόμη ένα από τα συνολικά επτά παιδιά που είχαν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, ηλικίας περίπου δύο ετών.

Κατά δήλωσή των διασωθέντων η λέμβος είχε ξεκινήσει από τα τουρκικά παράλια και βρέθηκε ημιβυθισμένη σε βραχώδη ακτή της Λέρου.

Στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Λέρου έχουν μεταφερθεί 17 άνδρες και 17 γυναίκες ενώ δύο ακόμα παιδιά εξακολουθούν να νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Απεγκλωβίστηκε γυναίκα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα