ΑΘΗΝΑ
12:44
|
06.05.2024
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε τρομοκρατικό χτύπημα την πρόσκρουση αυτοκινήτου σε στάση λεωφορείου σε ισραηλινό εποικισμό, που στοίχισε τη ζωή σε έναν άνδρα και ένα παιδί.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δύο άτομα, το ένα ήταν μικρό παιδί, σκοτώθηκαν και αρκετά άτομα τραυματίστηκαν, όταν ένας οδηγός έπεσε με το αυτοκίνητό του σε στάση λεωφορείου στα περίχωρα της Ιερουσαλήμ, αναφέρει, επικαλούμενο ανακοίνωση των ισραηλινών υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης, το Reuters.

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου χαρακτήρισε το περιστατικό τρομοκρατική επίθεση και διέταξε να ενισχυθούν οι δυνάμεις ασφαλείας και να γίνουν συλλήψεις ατόμων που βρίσκονταν κοντά στον δράστη, ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά επί τόπου.

Ένας εθελοντής γιατρός της υπηρεσίας ασθενοφόρων United Hatzalah δήλωσε στο ισραηλινό Army Radio ότι «όλοι ήταν ξαπλωμένοι, σκορπισμένοι, σε πολύ κακή κατάσταση. Προς λύπη μας, ένα παιδί δεν επέζησε».

Πλάνα που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν ένα αυτοκίνητο να έχει προσκρούσει σε έναν στύλο μπροστά από στάση λεωφορείου στoν παράνομο ισραηλινό εποικισμό Ραμότ.

Νωρίτερα σήμερα, άνδρες του ισραηλινού στρατού επιτέθηκαν σε Παλαιστίνιους προσκυνητές που κατευθύνοντας προς το τέμενος Αλ-Άκσα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ρωσία: Διεξαγωγή στρατιωτικών γυμνασίων με εξάσκηση στη χρήση τακτικών πυρηνικών όπλων

ΗΠΑ: Σχεδόν 2.500 συλλήψεις σε διαδηλώσεις υπέρ των Παλαιστινίων σε κολέγια και πανεπιστήμια

Εκλογές στο Τσαντ, οι πρώτες του Σαχέλ μετά το κύμα πραξικοπημάτων

Πώς θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα