ΑΘΗΝΑ
02:14
|
02.05.2024
Αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση της ευρωβουλευτή παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Αντρέ Ριζόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον ποινικολόγο Σβεν Μέρι του ισλαμιστή Σαλάχ Αμπντεσλάμ, που καταδικάστηκε ως εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων του Νοέμβρη του 2015 στο Παρίσι, φαίνεται πως προσέλαβε η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή που παραμένει προφυλακισμένη ως εμπλεκόμενη στο σκάνδαλο διαφθοράς και χρηματισμού Qatargate.

Σημερινό ρεπορτάζ της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας Politico επικαλείται δηλώσεις του Βέλγου επιφανούς ποινικολόγου πως δηλαδή αναλαμβάνει την νομική εκπροσώπηση της ευρωβουλευτή από τον Αντρέ Ριζόπουλος, ο οποίος αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό.

Πριν ο Μέρι αναλάβει την υπεράσπιση του Αμπντεσλάμ που τελικά κτααδικάστηκε για τις επιθέσεις στο Παρίσι σε ισόβια δεσμά δίχως αναστολή ήταν γνωστός και σαν «δικηγόρος του διαβόλου»  καθώς στο πελατολόγιό του συμπεριλαμβάνονταν άνθρωποι όπως οι Φουάντ Μπελκασέμ, που στρατολογούσε νεαρούς μισθοφόρους για τους τζιχαντιστές του «Ισλαμικού Κράτους».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Κοσμοδρόμιο συμμετέχει στην απεργία της Πρωτομαγιάς

Ο Γκαλεάνο στο Σικάγο, η Εργατική Πρωτομαγιά και κυνηγετικές ιστορίες για εργάτες

Αλλαγές στη λειτουργία Μετρό και ΗΣΑΠ αύριο, Πρωτομαγιά

Φοιτητές κατέλαβαν και το Χάμιλτον Χολ του πανεπιστημίου Κολούμπια στη Ν.Υόρκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα