ΑΘΗΝΑ
09:24
|
29.02.2024
Εμβληματικές ταινίες, θεματικά πάρκα καθώς και αποσπάσματα από μια συλλογή λέξεων του Walt Disney, περιλαμβάνονται στο πρώτο βίντεο για τα 100 χρόνια Disney.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η Walt Disney Company κλείνει τα 100 χρόνια της στις 16 Οκτωβρίου 2023 και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους θα γιορτάζει μαζί με τους θαυμαστές και τους αφηγητές που έχουν σηματοδοτήσει τη χαρά και τη μαγεία της Disney τα τελευταία 100 χρόνια.

Σήμερα, η Disney τιμά αυτούς τους θαυμαστές και τους δημιουργούς με ένα ξεχωριστό βίντεο που αναδεικνύει τα 100 χρόνια ασυναγώνιστης αφήγησης και καινοτομίας.

«Καθώς γιορτάζουμε την ιστορική 100η επέτειό μας, είναι εντυπωσιακό να ανατρέχουμε στην κληρονομιά του Walt Disney και στην αδιάκοπη επιδίωξή του για τελειότητα, που συνεχίζουν να χαρακτηρίζουν την εταιρεία και σήμερα. Είμαστε απίστευτα ευγνώμονες στις γενιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που αποτελούν ένα τόσο ιδιαίτερο κομμάτι της ιστορίας μας και που ενσωμάτωσαν τις ιστορίες και τους χαρακτήρες μας στη ζωή τους τον περασμένο αιώνα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Disney, Bob Iger. «Το Disney100 αντιπροσωπεύει μια γιορτή όλων των θαυμαστών και των οικογενειών μας. Όπως επίσης των αφηγητών και των δημιουργικών οραματιστών μας, των οποίων τα ταλέντα και η φαντασία έχουν δημιουργήσει τις μαγικές στιγμές που κάνουν τη Disney μια διαχρονική αξία της παγκόσμιας κουλτούρας».

Το «Disney100 – Μια Ξεχωριστή Ματιά» περιλαμβάνει σκηνές από εμβληματικές ταινίες, σειρές, σκηνικές παραγωγές, θεματικά πάρκα και θαυμαστές της Disney. Επιπλέον, συμπεριλαμβάνει μια συλλογή εμπνευσμένων λέξεων από τον Walt Disney, στοχεύοντας να αναβιώσει τις κοινές αναμνήσεις και τη νοσταλγία, που η Disney έχει δημιουργήσει στις καρδιές του κοινού σε όλο τον κόσμο.

Το ντεμπούτο του «Disney100 – Μια Ξεχωριστή Ματιά» είναι ένα συναρπαστικό ορόσημο για τη Disney – με μια χρονιά γεμάτη ευκαιρίες για τους θαυμαστές και τις οικογένειες όλων των ηλικιών να ξαναζήσουν τις πιο αγαπημένες τους αναμνήσεις με την Disney και να απολαύσουν νέες, συγκινητικές ιστορίες και εμπειρίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκδήλωση: «Η Ελλάδα συνεργός στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού»

ΤΕΜΠΗ: Αυτή τη φορά, «δεν θα τη βγάλουν καθαρή»

Ήταν 28 Φεβρουαρίου του 2023 και το ρολόι έδειχνε 23.22

Δημοσιογράφοι από διεθνή μέσα ενημέρωσης απαιτούν πρόσβαση στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα