ΑΘΗΝΑ
08:14
|
05.05.2024
Η οικογένεια Παπανδρέου ανταποκρίθηκε σε αίτημα της Μαρίνας Βερνίκου που συγκεντρώνει αντικείμενα διάσημων για να τα δημοπρατήσει για καλό σκοπό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε δημοπρασία βγαίνουν το επόμενο διάστημα τα εμβληματικά γυαλιά του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου, σε μία προσπάθεια να ενισχυθούν τα οικονομικά του συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο, «Ελπίδα».

Ο Νίκος Παπανδρέου, ένας από τους  γιους του πρώην ηγέτη του ΠΑΣΟΚ μιλώντας το πρωί σε τηλεοπτικό κανάλι εξήγησε πως η οικογένεια ανταποκρίθηκε σε αίτημα της Μαρίνας Βερνίκου της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας η οποία συγκεντρώνει αντικείμενα διάσημων για να τα δημοπρατήσει για καλό σκοπό.

Αναφερόμενος στον πατέρα του είπε:

«Δεν νομίζω ότι έπαιρνε σοβαρά τα αντικείμενα. Δεν είχε τέτοια τρέλα. Και για καλό σκοπό έχει αξία κάτι τέτοιο. Δεν είναι ότι δίνουμε κάποιο γραπτό κειμήλιο. Κάτι που ήταν μέσα στη ζωή του που σήμερα ο κόσμος για κάποιο λόγο το θέλει, υποθέτω. Ειδικά σήμερα που υπάρχει πάθος για το παρελθόν του Αντρέα. Δεν έχουμε τόσα αντικείμενα, έχουμε αρχείο με ομιλίες, φωτογραφίες».

Και κατέληξε τονίζοντας πως εάν συγκεντρώνονταν 10.000 ευρώ από τη δημοπράτηση των εμβληματικών γυαλιών του πατέρα του θα ήταν χαρούμενος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Boeing mafia;

Δύσκολα μπορεί κανείς να πιστέψει πως είναι σύμπτωση ο δεύτερος θάνατος πληροφοριοδότη της Boeing.
ΣΥΝΑΦΗ

Ελεύθερος ο αστυνομικός από τις Ισραηλινές αρχές κατόπιν παρέμβασης του ΥΠ.ΕΞ.

Πάσχα και Θεολογία της Απελευθέρωσης

Ο Σαντίκ Καν επανεξελέγη δήμαρχος του Λονδίνου για τρίτη θητεία

Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε «πλήρη πείνα», λέει η επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα