ΑΘΗΝΑ
07:31
|
01.03.2024
Στο πλευρό των αγροτών βρίσκονται συνάδελφοί τους από τα μπλόκα Λιβαδειάς, Αμφίκλειας και από το Καστρί Μακρακώμης και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί στο συγκεκριμένο σημείο στο πλαίσιο της συμπαράστασης για τους συναδέλφους τους που έχουν συνάντηση με κυβερνητικό κλιμάκιο στο Μέγαρο Μαξίμου.

Από νωρίς το πρωί είχαν τοποθετήσει τα γεωργικά τους μηχανήματα στην αερογέφυρα της Αταλάντης και λίγο μετά τις 2:00 προχώρησαν σε κατάληψη και των δύο ρευμάτων της εθνικής οδού με συνέπεια η κίνηση να εξελίσσεται από τους παραδρόμους από το 137ο έως το 150ό χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας όσοι κινούνται από τη Λαμία προς την Αθήνα εξέρχονται από την εθνική οδό από τον κόμβο των Λιβανάτων και συνεχίζουν μέχρι την Τραγάνα για να επανέλθουν στη συνέχεια στην εθνική οδό και να συνεχίσουν το ταξίδι τους.

Ακριβώς το αντίστροφο γίνεται για όσους κατευθύνονται από την Αθήνα προς τη Λαμία.

Στο πλευρό των αγροτών του μπλόκου της Αταλάντης βρίσκονται βιοπαλαιστές συνάδελφοί τους από τα μπλόκα της Λιβαδειάς, της Αμφίκλειας και από το Καστρί Μακρακώμης και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας. Παρευρίσκονται επίσης εκπρόσωποι συνδικάτων όπως του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ στη Λάρυμνα.

Στην κινητοποίηση μίλησε ο Χρήστος Λιγδής, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αταλάντης.

Επίσης στο πλευρό των αγροτών βρίσκεται αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Κώστα Μπασδέκη, μέλος της ΚΕ και υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας, στην οποία μετέχουν επίσης η Ανδριάνα Μπαφούτσου, γραμματέας της ΤΕ Φθιώτιδας και υποψήφια βουλευτής Φθιώτιδας και o Χρήστος Πάσουλας, μέλος του ΤΓ Φθιώτιδας και υποψήφιος βουλευτής Φθιώτιδας. Επίσης παρευρίσκεται ο Θωμάς Καρατράντος, δημοτικός σύμβουλος Λοκρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τουλάχιστον 10 τα παιδιά στη Γάζα που πέθαναν από πείνα και δίψα

Γάζα: Σφαγή 112 πεινασμένων Παλαιστινίων έξω από το νοσοκομείο αλ Σίφα

Πού δρουν οι περισσότερες συμμορίες ανηλίκων

Διαδήλωση στο Τελ Αβίβ κατά του μακελειού στη Γάζα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα