ΑΘΗΝΑ
09:25
|
20.04.2024
«Εάν ωθήσετε τον Λίβανο στο χάος, θα χάσετε και θα πρέπει να περιμένετε χάος σε ολόκληρη την περιοχή» τόνισε ο ηγέτης της οργάνωσης, Χασάν Νασράλα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διάγγελμα γεμάτο μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έκανε απόψε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα στο Λίβανο, στο φόντο των ταραχών που ξέσπασαν νωρίτερα σήμερα έξω από τράπεζες στη Βηρυτό από αγανακτισμένους καταθέτες που ζητούσαν τα λεφτά τους έχοντας απηυδήσει από τις αυθαιρεσίες και τα μονομερή μέτρα των τραπεζιτών σε βάρος τους από την έναρξη της χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2919.

Ο Χασάν Νασράλα προειδοποίησε τις ΗΠΑ για το ενδεχόμενο ενός πολέμου με το Ισραήλ ή και χάος στην ευρύτερη περιοχή, εφόσον επιχειρήσουν να βυθίσουν το Λίβανο και άλλο στην καταστροφή.

Hezbollah's Nasrallah Threatens Israel, Warns U.S. Against Stirring 'chaos'  - I24NEWS

«Οι Αμερικανοί πρέπει να ξέρουν πως εάν σπρώξουν τον Λίβανο στο χάος και υποφέρει ο λιβανέζικος λαός, δεν θα καθίσουμε με σταυρωμένα χέρια για να παρακολουθούμε το χάος. Θα απλώσουμε το χέρι μας για να αισθανθείτε και εσείς πόνο, ακόμη και εάν αυτό οδηγήσει στην επιλογή πολέμου με το αγαπημένο σας Ισραήλ» τόνισε ο Νασράλα.

Και πρόσθεσε:
«Εάν ωθήσετε τον Λίβανο στο χάος, θα χάσετε και θα πρέπει να περιμένετε χάος σε ολόκληρη την περιοχή».

Προειδοποίησε στη συνέχεια για το ενδεχόμενο επιθέσεων σε ισραηλινές πλατφόρμες γεωτρήσεων στην ισραηλινή ΑΟΖ εάν συνεχιστούν οι καθυστερήσεις στην ανάπτυξη υποδομών για γεωτρήσεις στη λιβανέζικη ΑΟΖ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ακόμα ένα εργατικό ατύχημα στο Πέραμα

Αθήνα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Ολυμπιακή Λαμπαδηδρομία

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας του σταθμού «Νίκαια» του μετρό

Ο καιρός σήμερα: Βροχές και καταιγίδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα