ΑΘΗΝΑ
03:37
|
27.04.2024
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε σύσταση που εμποδίζει τους Μαροκινούς νομοθέτες να εισέλθουν στα κεντρικά του γραφεία μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για υποτιθέμενη υπόθεση διαφθοράς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε σύσταση που εμποδίζει τους Μαροκινούς νομοθέτες να εισέλθουν στα κεντρικά του γραφεία μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες για υποτιθέμενη υπόθεση διαφθοράς, αποκάλυψαν την Παρασκευή πρακτορεία ειδήσεων.

Σύμφωνα με το Middle East Monitor, η σύσταση, η οποία εγκρίθηκε με 401 ψήφους και έλαβε 133 αποχές, ζητά: «Πλήρης διερεύνηση υποθέσεων διαφθοράς στις οποίες εμπλέκονται χώρες που επιδιώκουν να επηρεάσουν το Κοινοβούλιο και να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για το θέμα αυτό».

Ο πρόεδρος της Μικτής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μαρόκου-Ευρωπαϊκής Ένωσης Λάχσεν Χαντάντ υποστήριξε ότι πιστεύει ότι «αυτή είναι μια ακόμη πράξη άσκοπης εχθρότητας κατά του Μαρόκου».

Ο Χαντάντ κατηγόρησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ότι εξέδωσε κανόνες χωρίς στοιχεία, τονίζοντας ότι αυτό αποδεικνύει την απουσία δημοκρατίας.

Το Μαρόκο έχει προηγουμένως απαντήσει επίσημα σε όσα κυκλοφόρησαν πρόσφατα σχετικά με υποψίες διαφθοράς εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δένδιας: 2 δισ. ευρώ θα κοστίσουν οι θόλοι αεράμυνας της χώρας

Τον Ερντογάν σουλτάνο αποδομεί ο ΥΠΕΞ του Ισραήλ

Αναβάλλεται το ταξίδι του Ερντογάν στις ΗΠΑ

Άπρακτοι επέστρεψαν από το Ισραήλ οι Αιγύπτιοι διαπραγματευτές…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα