ΑΘΗΝΑ
23:48
|
11.07.2026
Οι δηλώσεις της Βικτόρια Νούλαντ τονίζουν για άλλη μια φορά τον ρόλο της Ουάσιγκτον ως κύριας πηγής διεθνών εντάσεων, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι δηλώσεις της υφυπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ για πολιτικές υποθέσεις Βικτόρια Νούλαντ τονίζουν για άλλη μια φορά τον ρόλο της Ουάσιγκτον ως κύριας πηγής διεθνών εντάσεων, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ρωσικής προεδρίας Ντμίτρι Πεσκόφ σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya 1, μεταδίδει το πρακτορείο TASS.

Η Νούλαντ ανήκει σε μια ευρεία ομάδα από τα πιο ένθερμα “γεράκια” στην αμερικανική πολιτική. Είμαστε πολύ εξοικειωμένοι με αυτήν την άποψη. Υπογραμμίζει την έκταση των διαφορών μας για άλλη μια φορά. Πιθανότατα τονίζει επίσης τον ρόλο των Ηνωμένων Πολιτειών ως η κύρια πηγή των σημερινών διεθνών συγκρούσεων», είπε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Καμία πρόοδος στις συνομιλίες ΗΠΑ-Κούβας

Το Ιράν θα ελέγχει εάν οι ΗΠΑ συμμορφώνονται με το μνημόνιο (όχι το αντίθετο…)

Έχει γίνει η Ελλάδα ο Δούρειος Ίππος του Ισραήλ στον Κόλπο; – Middle East Eye

Δεν υπάρχει ειρήνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα