ΑΘΗΝΑ
15:48
|
03.05.2024
Έξω από το Μέγαρο, τα ΜΑΤ χτυπούσαν τους εκπαιδευτικούς. Μέσα στο Μέγαρο, η κυβέρνηση ευλογούσε τα γένια της για τα πεπραγμένα στην εκπαίδευση.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στη χρήση δακρυγόνων και γκλομπς προέβησαν λίγο μετά τις 6.00 δυνάμεις των ΜΑΤ κατά εκπαιδευτικών που συμμετείχαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Μέγαρο Μουσικής στο οποίο διοργάνωνε φιέστα το υπουργείο Παιδείας με θέμα «Τέσσερα χρόνια Έργο για την Παιδεία. Αλλαγή στην Πράξη» παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της αρμόδιας υπουργού, Νίκης Κεραμέως.

Πριν την έναρξη των επεισοδίων, έκλεισε τμήμα της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της Πανόρμου προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρεση στους δρόμους της ευρύτερης περιοχής.

Σε ανακοίνωση συλλόγων εκπαιδευτικών η κυβέρνηση Μητσοτάκη λοιδορείται για την προσπάθεια διαφήμισης της «καταστροφικής αντιεκπαιδευτικής τους πολιτικής».

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζουν πως «οι εκπαιδευτικοί γύρισαν την πλάτη, δεν υποτάχτηκαν αλλά αντίθετα ακύρωσαν τις προσπάθειες Κεραμέως και κυβέρνησης να επιβάλλουν τις ηλεκτρονικές εκλογές και να παρέμβουν στη λειτουργία των σωματείων, την τηλε-“εκπαίδευση” και την διάλυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, τις κάμερες στην τάξη, την αυτοαξιολόγηση, τις εξετάσεις PISA».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ισραήλ: Καταγγελία στον ΟΟΣΑ κατά της Τουρκίας για την διακοπή των εμπορικών σχέσεων

«Πράσινο φως» στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Γερμανία: Κατηγορεί τη Ρωσία για κυβερνοεπίθεση κατά του κυβερνώντος κόμματος

Τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα: Από δύο μηχανές παρασύρθηκε η ηλικιωμένη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα