ΑΘΗΝΑ
05:07
|
19.04.2024
Ο Σκυλακάκης τόνισε ξεκάθαρα, ότι η κυβέρνηση κάλυψε την ανάγκη των συνταξιούχων και μέχρι εδώ...ολοκλήρωσαν αυτό που έπρεπε να γίνει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Δεν φαίνεται πως θα δοθεί έξτρα δώρο Πάσχα σε χαμηλοσυνταξιούχους, σε δικαιούχους επιδόματος παιδιού και ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος.

Όπως είπε προ ολίγου ο κ. Σκυλακάκης δεν φαίνεται πως θα υπάρξει επανάληψη της καταβολής του έκτακτου επιδόματος ενόψει Πάσχα.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» τόνισε «Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Δεν υπάρχει κάποιο μαζικό δημοσιονομικό πακέτο, δεν πρόκειται να κάνουμε μια εκλογική περίοδο η οποία θα στηρίζεται στο χρήμα του φορολογούμενου. Εμείς πάντοτε παίρναμε μέτρα με βάση το δημοσιονομικό χώρο που υπήρχε, ολοκληρώθηκε αυτή η φάση. Έχουμε αφήσει ένα πολύ μικρό περιθώριο, κάποιες μικρές ρυθμίσεις από εδώ και από εκεί που είναι αναγκαίες και που κάθε φορά γίνονται, κάθε φορά έχουμε ρυθμίσεις αλλά τίποτε προεκλογικό με τον χαρακτήρα του κομματικού προεκλογικού δεν πρόκειται να γίνουν. Ο πρωθυπουργός το είπε με σαφήνεια και εγώ ως υπεύθυνος δημοσιονομικής πολιτικής σας επαναλαμβάνω τα ίδια».

Και ολοκλήρωσε λέγοντας «Δεν υπάρχει «δώρο Πάσχα», αυτό κάθε φορά που δίνεται όταν δίνεται είναι εφάπαξ. Τώρα έχουμε το market pass καλύπτουμε αυτή την ανάγκη. Καλύψαμε και μια μεγάλη ανάγκη στους συνταξιούχους, ολοκληρώσαμε»

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το WFP έστειλε στη Γάζα κονσέρβες με…σκουλήκια

Βρέθηκε η 16χρονη Χριστίνα που είχε χαθεί στη Θεσσαλονίκη

Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα λέει το 68% των Ελλήνων, αλλά το 32,3% ψηφίζει… ΝΔ

Οι εποχικοί πυροσβέστες εκπέμπουν SOS για τα ενοίκια-φωτιά στα νησιά

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα