ΑΘΗΝΑ
05:10
|
03.05.2024
Στο σημείο προσήλθε ιατροδικαστής από κοινού με στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νεκρή σε μια χαράδρα 30 μέτρων στην περιοχή του χωριού Λευκίμη βρέθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, μια κοπέλα που αγνοείτο από εχθές το απόγευμα.

Η 28χρονη κοπέλα από το Τυχερό Σουφλίου βρέθηκε, σύμφωνα με τον ιστότοπο, από τον θείο της, «πεσμένη, μαζί με την μοτοσικλέτα της σε μικρή χαράδρα και οι αστυνομικοί από το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού αλλά και του Σουφλίου που έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν ότι ήταν μαχαιρωμένη στο στήθος, ενώ είχε ίχνη από μαχαιριές και στα χέρια».

Στο σημείο αναφέρεται πως προσήλθε ιατροδικαστής από κοινού με υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

«Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, υπάρχουν στοιχεία που συγκλίνουν σε κάποια κατεύθυνση, αλλά δεν αποκλείει τίποτα. Θα ακολουθήσουν έρευνες που έχει αναλάβει το Αστυνομικό Τμήμα Τυχερού στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η περιοχή Τυχερού. Επίσης αναζητείται αν υπάρχει κάποια κάμερα οπουδήποτε, στην διαδρομή από το Τυχερό προς την Λευκίμη και το σημείο που βρέθηκε νεκρή η άτυχη 28χρονη, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ήταν μόνη της στην μοτοσικλέτα ή επέβαινε και κάποιος άλλος», σημειώνει το ρεπορτάζ του evros-news.gr.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Εκστρατεία με επικεφαλής την Χάλι Μπέρι με στόχο νομοσχέδιο για την εμμηνόπαυση

Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Αλβανίας, Αναστάσιου

Νεκρός στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο 43χρονος αγνοούμενος από την Ημαθία

Μπλακάουτ (ξανά…) στην Κένυα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα