ΑΘΗΝΑ
16:17
|
03.05.2024
Ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές και άλλοι καλλιτέχνες απορρίπτουν την υπουργική απόφαση που ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η κυβέρνηση Μητσοτάκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με τη μαζική ανταπόκριση καλλιτεχνών διαφόρων κλάδων πραγματοποιείται από νωρίς σήμερα το απόγευμα μεγάλη συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και του Πανελλήνιου Σωματείου Ελλήνων Τραγουδιστών στο Εθνικό Θέατρο-Rex.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί έξω από το θέατρο στην οδό Πανεπιστημίου, αναγκάζοντας την αστυνομία να πάρει μέτρα διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων και σε άλλους κεντρικούς δρόμους όπως η Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Συγγρού.

Καλλιτέχνες

Οι καλλιτέχνες δεν πείθονται από την υπουργική απόφαση που ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής η κυβέρνηση Μητσοτάκη εκτιμώντας πως πρόκειται για κοροϊδία.

Μάλιστα νωρίτερα σήμερα 18 φορείς και σωματεία καλλιτεχνών (ηθοποιών, μουσικών, εικαστικών, κ.α.) έστειλαν επιστολή προς τον υφυπουργό Σύγχρονου Πολιτισμού Νικόλαο Γιατρομανωλάκη με κοινοποίηση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ζητώντας την άμεση ακύρωση του επίμαχου Προεδρικού Διατάγματος 85/2022 εναντίον του οποίου έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

Αύριο η συνέλευση του ΣΕΗ

Αύριο, Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου, στις 17.30 το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) σχεδιάζει να πραγματοποιήσει γενική συνέλευση στο θέατρο Ακροπόλ. Σε σχετική ανακοίνωσή του αναφέρει:

Αύριο, Τρίτη, 21/2/2023 όλες, όλοι, ολ@ στην γενική συνέλευση του Σωματείου μας στο θέατρο ΑΚΡΌΠΟΛ στις 17.30

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Η είσοδος επιτρέπεται αυστηρά μόνο σε ΜΈΛΗ του ΣΕΗ, τακτικά με δικαίωμα λόγου και ψήφου και προστατευόμενα με δικαίωμα λόγου.

Για να συμμετέχετε πρέπει να είστε οικονομικά εντάξει έως τον Αύγουστο του 2022. Όσοι χρωστούν παραπάνω συνδρομές, μπορούν να συμμετέχουν πληρώνοντας 9 ευρώ μετρητά, μόνο στο θέατρο την ώρα της συνέλευσης.

Ως ΔΣ δεσμευόμαστε για την εξεύρεση λύσεων για την ταχύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση όλων των μελών μας και, φυσικά, την διασφάλιση των διαδικασιών, ώστε να αντιμετωπιστούν οι δυσκολίες της περασμένης φοράς.

Προτρέπουμε όλα τα μέλη να τακτοποιήσουν ΕΓΚΑΙΡΑ τις οικονομικές τους εκκρεμότητες στο σωματείο Δευτέρα 9 με 5 και Τρίτη και ώρες 9 με 3 το απόγευμα, καθώς και όλα τα μέλη που έχουν κάνει αίτηση εγγραφής μέχρι την περασμένη Παρασκευή να ενημερωθούν και να πληρώσουν το οφειλόμενο ποσό.

Θυμίζουμε, τέλος, πως το Σωματείο δεν διαθέτει pos και γίνονται δεκτές ηλεκτρονικές πληρωμές στον λογαριασμό του ΣΕΗ στην Τράπεζα eurobank – μόνο όμως με προηγούμενη ενημέρωση της Γραμματείας προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οικουμενικός Πατριάρχης: Βαθύτατη έκφραση της ελευθερίας μας είναι η πίστη στην Ανάσταση

Πακιστάν: Τουλάχιστον 20 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο

Ισραήλ: Καταγγελία στον ΟΟΣΑ κατά της Τουρκίας για την διακοπή των εμπορικών σχέσεων

«Πράσινο φως» στο Κίεβο να χτυπήσει ρωσικό έδαφος με βρετανικά όπλα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα