ΑΘΗΝΑ
08:38
|
27.04.2024
Μεταξύ τους ένας δερματολόγος, ένας οδοντίατρος και ένας πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου, τους οποίους ο Μίχος την ανάγκαζε να συναντά στους χώρους τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας κατάθεσής της στις Αρχές, η 12χρονη από τα Σεπόλια υπέδειξε νέα πρόσωπα που εμπλέκονται με τη δυσώδη υπόθεση, καθώς σύμφωνα με την ίδια, τους είχε επισκεφθεί στο χώρο τους, κατ΄εντολή του Ηλία Μίχου.

Συγκεκριμένα, το ανήλικο κορίτσι στο ανακριτικό γραφείο που βρέθηκε στις 3 Φεβρουαρίου, έδωσε συνολικά 11 ονόματα ανδρών και τις διευθύνσεις αυτών, με τους οποίους ήρθε σε επαφή έπειτα από υπόδειξη του Ηλία Μίχου, ο οποίος εμφανίζεται να την έστελνε να χτυπάει τις πόρτες σε χώρους της γειτονιάς.

Σύμφωνα με την ίδια, ο Ηλίας Μίχος της υπέδειξε έναν δερματολόγο, ο οποίος βρίσκεται ήδη προφυλακισμένος, ενώ το κορίτσι αποκάλυψε ότι είχε συναντηθεί και με έναν οδοντίατρο της περιοχής αλλά και γνωστό πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου.

«Όπως και με το δερματολόγο με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του. Εκεί βρισκόμασταν. Δε θυμάμαι το όνομα του αλλά ξέρω που είναι το οδοντιατρείο» κατέθεσε μεταξύ άλλων η ανήλικη.

Μάλιστα, ο 54χρονος φέρεται να την έστειλε και σε τρίτο πρόσωπο από τη γειτονιά, τον Χ., ο οποίος είναι παντρεμένος με μια κόρη την οποία η ανήλικη συναντούσε στην πλατεία της γειτονιάς.

«Υπάρχει ο Χ. Είναι παντρεμένος, έχει και μια κόρη και ένα παράνομο όπλο. Το είχε στο σπίτι του έχω και φωτογραφία. Τον γνώρισα από την πλατεία. Μου λέει ο Μίχος “με αυτόν θα πας”. Τον πλησίασα στην πλατεία. Και αυτός ήταν λίγο ανώμαλος…».

Την ίδια στιγμή, υπήρξαν και πρόσωπα που φαίνεται πως πλησίασαν τον Ηλία Μίχο για να φτάσουν στη 12χρονη, όπως ο Ο., που σύμφωνα με την ανήλικη, «είχε πει στο Μίχο ”αφού την έχεις εδώ και καθαρίζει, δε μου τη δίνεις κι εμένα για…”. Αυτός την έπεφτε γενικά…Βρεθήκαμε δυο φορές και μου έδινε 30 ευρώ. Ο Μίχος που είπε να τον βρω στο messenger και βρεθήκαμε στο αμάξι του».

Η ανήλικη αναφέρθηκε σε 5 ακόμη πρόσωπα με τα οποία ήρθε σε επαφή, ανάμεσά τους ο Α. που έπαιζε ποδόσφαιρο στην πλατεία, ο Γ. που δουλεύει σε «μεγάλη εταιρία», δυο άνδρες άνδρα με καταστήματα κινητών, στους οποίους την έστελνε ο Μίχος «να έχει πιο πολλά κινητά» και ο Κ., που ψώνιζε συχνά από το κατάστημα του Μίχου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πασχαλινή γιορτή αλληλεγγύης από τους Γιατρούς του Κόσμου

Ο καιρός σήμερα: Παροδικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα