ΑΘΗΝΑ
21:20
|
08.05.2024
Με γκλοπ και κλωτσιές απάντησαν τα ΜΑΤ στη συγκέντρωση των εργαζομένων έξω από το Υπουργείο Εργασίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας στο κεφάλι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων στους εργαζόμενους στον Επισιτισμό – Τουρισμό, οι οποίοι πραγματοποιούν συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας.

Επίσης, οι αστυνομικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους εργαζόμενους με γκλομπ και κλωτσιές, με αποτέλεσμα ένας διαδηλωτής να έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Ο πρόεδρος του κλαδικού Συνδικάτου και ο πρόεδρος του επιχειρησιακού Σωματείου στη «ΣΕΛΕΚΤ» κρατούνται από τις αστυνομικές δυνάμεις

«Με ρόπαλα και ΜΑΤ χτυπάτε τους εργάτες και στα αφεντικά κάνετε τις πλάτες», φωνάζουν οι εργαζόμενοι που παραμένουν συγκεντρωμένοι. Απαιτούν να ανοίξει η πόρτα και να αφεθούν οι συνάδελφοι τους. Στο υπουργείο έχει φτάσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος, ο οποίος κατήγγειλε την απαράδεκτη επίθεση στους εργαζόμενους και έκανε παρέμβαση στην ηγεσία του υπουργείου.

Ακόμη, αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ έχει σπεύσει στο πλευρό των διαδηλωτών. Οι εργαζόμενοι διεκδικούν Συλλογικές Συμβάσεις με υποχρεωτική εφαρμογή και επίδομα ανεργίας για όλους τους ανέργους του κλάδου.

Επεισόδια με δακρυγόνα έξω από το υπουργείο Εργασίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Με θερμό καλοκαίρι απειλεί τον Λίβανο το Ισραήλ

Το φοιτητικό κίνημα θα ρίξει τον Μπάιντεν;

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα