ΑΘΗΝΑ
16:39
|
19.04.2024
Ο γείτονας της 12χρονης, που φέρεται να τη βίαζε, αρνήθηκε τα πάντα χωρίς να πείθει ανακρίτρια και εισαγγελέα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας ακόμα κατηγορούμενος προφυλακίστηκε για την υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια που έχει πέσει θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης. Πρόκειται για γείτονα και οικογενειακό φίλο, ο οποίος αρνήθηκε την κατηγορία των γενετήσιων πράξεων με ανήλικη έναντι αμοιβής. Ωστόσο, όσα είπε, όπως αποδείχθηκε δεν έπεισαν ανακρίτρια και εισαγγελέα που τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο.

Σεπόλια: Στην φυλακή ακόμα ένα άτομο για τον βιασμό της 12χρονης

Υπενθυμίζεται πως πρόκειται για την έβδομη προφυλάκιση ανάμεσα στους 11 τελευταίους κατηγορούμενους που η 12χρονη αναγνώρισε ως κακοποιητές της με βάση την πέμπτη κατά σειρά κατάθεσή της που έδωσε στις αρχές στις αρχές Φεβρουαρίου.

Μάλιστα εχθές έγιναν δύο προφυλακίσεις, συγκεκριμένα, ο λόγος για έναν 33χρονο, ο οποίος έστελνε την γυναίκα του και το παιδί του στο πάρκο και στο σπίτι βίαζε την ανήλικη, και έναν 58χρονο ο οποίος βίασε, αμέσως μετά τον 53χρονο βασικό κατηγορούμενο, το κοριτσάκι. Την άλλη Πέμπτη αναμένεται να κληθεί σε συμπληρωματική απολογία στην ανακρίτρια, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, ο Ηλίας Μίχος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως η ανακρίτρια έχει ζητήσει τη μεταφορά του από τις φυλακές Γρεβενών στις φυλακές της Τρίπολης. Αναφορικά με τον γνωστό διαιτητή που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, ο ίδιος έχει πάρει προθεσμία προκειμένου να καταθέσει το απολογητικό του υπόμνημα ή να παραστεί για να δώσει εξηγήσεις στην ανακρίτρια.

Στην τελευταία της κατάθεση, 5η κατά σειρά, στις αρχές Φεβρουαρίου το κορίτσι αναγνώρισε 5 νέα πρόσωπα που τις υπέδειξαν με φωτογραφίες ενώ η ίδια αναφέρθηκε και σε άλλα 8 άτομα υποστηρίζοντας ότι είχαν έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί της έναντι αμοιβής μετά από καθοδήγηση του Ηλία Μίχου.

Από τα συνολικά αυτά 13 νέα πρόσωπα συνελήφθησαν τα 5 πρώτα, εκ των οποίων τα 4 προφυλακίστηκαν. Από τα υπόλοιπα 8 έχουν ταυτοποιηθεί τα 6 τα οποία έλαβαν κλήσεις να απολογηθούν. Από αυτά προφυλακίστηκαν την Τρίτη τα δύο ενώ όσον αφορά τον οδοντοτεχνίτη – πρώην διαιτητή έλαβε προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή. Όσον αφορά τους δύο άντρες που προφυλακίστηκαν, πρόκειται για έναν 33χρονο και έναν 58χρονο. O πρώτος θα οδηγηθεί στις φυλακές Τριπόλεως ενώ ο δεύτερος στις φυλακές Γρεβενών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κακοκαιρία: Μήνυμα του 112 για ισχυρές καταιγίδες σε αρκετές περιοχές

Παρίσι: Απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στο ιρανικό προξενείο- Συνελήφθη ο δράστης

Πακιστάν: Αστυνομικοί σκότωσαν βομβιστή για να αποτρέψουν επίθεση στο Καράτσι

«Φτηνά, θυμωμένα, αποτελεσματικά»: Πώς τα επίγεια μη επανδρωμένα σκάφη ενσωματώθηκαν στη ζώνη του πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα