ΑΘΗΝΑ
22:22
|
03.05.2024
Μέχρι στιγμής, δυο άνδρες φέρονται να εμπλέκονται στην άγρια συμπλοκή, οι οποίοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα τα ξημερώματα στα Λαδάδικα, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η αστυνομία έλαβε κλήση για έναν τραυματία στα Λαδάδικα και όταν οι αστυνομικοί κατέφθασαν στο σημείο βρήκαν έναν άνδρα σοβαρά τραυματισμένο, όχι από όπλο. Στο σημείο βρέθηκαν επίσης φυσίγγια και ένας κάλυκας, ενώ οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως νωρίτερα είχε μεταφερθεί ένας άλλος άνδρας στο «Ιπποκράτειο» με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Thestival, το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Παγγαίου, με τους αστυνομικούς να καταφθάνουν στις 03.45 και να βρίσκουν έναν τραυματία από ξυλοδαρμό, ενώ ο δεύτερος άνδρας φέρεται να είχε εμπλακεί στη συμπλοκή. Οι δύο άνδρες είναι ηλικίας περίπου 45 ετών και νοσηλεύονται φρουρούμενοι. Παραμένει άγνωστος ο αριθμός των ατόμων που εμπλέκονται στο συμβάν.

Όπως αναφέρει το ThessToday, οι πρώτες πληροφορίες λένε πως ένα άτομο αλλοδαπής καταγωγής τράβηξε πιστόλι, πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πόδι ένα άλλο άτομο, επίσης αλλοδαπής καταγωγής. Μετά, άτομα που ήταν τριγύρω, πιθανώς από την παρέα του θύματος, επιτέθηκαν με γροθιές στον άνδρα που πυροβόλησε.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα