ΑΘΗΝΑ
00:22
|
26.06.2026
Η πιανίστρια από τη Λάρισα, Έλενα Ξυδιά, χάρισε στο κοινό της πόλης της Δυτικής Μακεδονίας ένα πολύ διαφορετικό ρεσιτάλ πιάνου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η πιανίστρια, Έλενα Ξυδιά, γνωστή και ως η «ιπτάμενη πιανίστα», είναι η μοναδική στον κόσμο που έχει παίξει πιάνο στον αέρα  πάνω από την κοιλάδα των Τεμπών. Αυτή τη φορά προσγειώθηκε με το… πιάνο της στη μέση της λίμνης της Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα η Έλενα Ξυδιά, η οποία κατάγεται από τη Λάρισα, έπαιξε πιάνο στη μέση της λίμνης της Καστοριάς, στο πλαίσιο της προσπάθειας για την προώθηση της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς της πόλης σε συνεργασία με τον Δήμο Καστοριάς.

Εκτός από τη μουσική της είναι γνωστή και για την προσωπική της εκστρατεία για την προώθηση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της Ελλάδας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Βενεζουέλα: Θηριώδης σεισμός 7,5 Ρίχτερ με εκατοντάδες θύματα και 30.000 αγνοούμενους [upd]

Κυκλοφορεί ο «Μετρονόμος» του Τραγουδόσαυρου και του Χάρη Γιουλάτου

Κανταδόροι γεμίζουν τους δρόμους της Πλάκας το βράδυ της 26ης Ιουνίου

Αρχαιολογικά ευρήματα από το…μέλλον στο φουαγιέ της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα