ΑΘΗΝΑ
08:30
|
03.05.2024
Σοκαριστικές εικόνες βίας κατά τη διάρκεια έξωσης ιδιοκτήτη ξενοδοχείου από την Καστοριά, σε μια υπόθεση που ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξοργιστικές και ντροπιαστικές εικόνες καταγράφηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην Καστοριά όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έκαναν βίαιη έξωση σε έναν ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου της πόλης.

Όλα ξεκίνησαν νωρίς το απόγευμα, όταν ο δικαστικός επιμελητής ξεκίνησε τη διαδικασίας έξωσης των ιδιοκτητών του ξενοδοχείου, οι οποίοι, ωστόσο, αντέδρασαν λέγοντας πως η όλη διαδικασία είναι παράνομη αφού η υπόθεσή τους εκκρεμεί ακόμα δικαστικά.

Οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ και της ΟΠΚΕ πήγαν στο ξενοδοχείο και με τη βίαια προσπάθησαν να βάλουν τον ιδιοκτήτη στο περιπολικό της αστυνομίας, ο οποίος παρέμενε μέσα στο ξενοδοχείο με την οικογένεια του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο επιχειρηματίας φαίνεται να αρνείται να μπει στο περιπολικό και προσπαθεί να φύγει, ωστόσο, οι αστυνομικοί που τον κρατούν, τον ρίχνουν στο έδαφος και τον ακινητοποιούν με τους συγκεντρωμένους να ξεσπούν σε αποδοκιμασίες.

Δεν δίστασαν μάλιστα να προβούν σε βιαιότητες παρά τις εκκλήσεις των ηλικιωμένων γονιών του και τις σφοδρές αποδοκιμασίες από τους παριστάμενους, που ζητούσαν να τον αφήσουν και φώναζαν στους αστυνομικούς «Αλήτες» και «Δεν είναι φονιάς».

Τις άγριες σκηνές κατέγραψαν κάτοικοι της περιοχής, που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την επιχείρηση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μάχη δίνει στη ΜΕΘ ο 5χρονος που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην Πειραιώς

Οι πληρωμές από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 10 Μαΐου

Αραιώνουν τα δρομολόγια των συγκοινωνιών ως την Τετάρτη του Πάσχα

Πώς θα λειτουργήσουν τα μαγαζιά ως το Μεγάλο Σάββατο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα