ΑΘΗΝΑ
22:50
|
24.04.2024
Η αντίσταση της Φωλιάς των Λιονταριών συγκινεί χιλιάδες νεαρούς Παλαιστίνιους, ειδικά μετά το μακελειό που έκανε ο ισραηλινός στρατός στη Ναμπλούς την Τετάρτη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά χιλιάδες βγήκαν οι Παλαιστίνιοι, μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ως σήμερα πριν το χάραμα, διαδηλώνοντας σχεδόν σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Δυτικής Όχθης σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο μακελειό του ισραηλινού στρατού την περασμένη Τετάρτη στη Ναμπλούς με αποτέλεσμα το θάνατο 11 Παλαιστινίων και τον τραυματισμό πάνω από 100 άλλων.

Οι χιλιάδες πολίτες ανταποκρίθηκαν σε κάλεσμα για υποστήριξη της νέας αντιστασιακής παλαιστινιακής οργάνωσης «Φωλιά των Λιονταριών», τα στελέχη της οποίας έχουν μπει στο στόχαστρο πολύμηνης επιχείρησης διαρκείας του ισραηλινού στρατού σε Ναμπλούς, Τζενίν, Τουλκαρέμ και άλλες παλαιστινιακές πόλεις.

Οι μεταμεσονύχτιες διαδηλώσεις έγιναν στις πόλεις Ναμπλούς, Χεβρώνα, Ραμάλα, Τουλκαρέμ, στον καταυλισμό προσφύγων Ντεϊσέχ της Βηθλεέμ, κ.α..

Στην Ανατολική Ιερουσαλήμ οι κινητοποιήσεις υποστήριξης της «Φωλιάς των Λιονταριών» περιορίστηκαν στον προσφυγικό καταυλισμό Σουαφάτ και στο πέρασμα Καλάντια.

Στο κάλεσμα υποστήριξης της Φωλιάς των Λιονταριών ανταποκρίθηκαν και νεαροί Παλαιστίνιοι στη Λωρίδα της Γάζας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς έστειλε ο Μπάιντεν στην Ουκρανία

Πιθανή η παραίτηση του Σάντσεθ στη Μαδρίτη

Κυπριακό, Γάζα, και αμοιβαία συμφέροντα στη συνάντηση Στάνμαγιερ και Ερντογάν

Στη ΓΑΔΑ διανυκτερεύει ο βουλευτής Φλώρος μετά την άσκηση δίωξης για κακούργημα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα