ΑΘΗΝΑ
02:40
|
04.05.2024
Καθαρά Δευτέρα στον Λόφο Στρέφη με χαρταετούς, συλλογική κουζίνα και μουσική στο πλαίσιο μιας διαφορετικής δράσης οικειοποίησης από την Ανοιχτή Συνέλευση του Λόφου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια διαφορετική Καθαρά Δευτέρα με χαρταετούς και σαΐτες στο Λόφο Στρέφη καλεί η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη, προχωρώντας σε μια ακόμη δράση οικειοποίησης ενάντια σε κάθε προσπάθεια παραχώρησής του σε ιδιώτες και εργολάβους από την Δημαρχία Μπακογιάννη και καταστροφής του φυσικού του πλούτου. 

«Στο μικρό πλάτωμα θα συναντηθούμε από τη 1μμ. στο πλάτωμα πάνω από το θεατράκι και θα έχουμε vegan φαγητό, μουσική, χαρταετούς και παιχνίδια. Στο χώρο θα υπάρχει και γωνία hacker space με ιδέες και συμβουλές για πιο ασφαλείς επικοινωνίες» αναφέρει η Συνέλευση στην ανακοίνωσή της σημειώνοντας πως «μπαίνουμε στον λόφο ξανά, τον διατηρούμε ελεύθερο και ανοιχτό για όλα. Με χαρταετούς, μουσικές και φαγητά δε σταματάμε να τον οικειοποιούμαστε και να αμφισβητούμε την εξουσία μπάτσων και εργολάβων».

«Φέρτε τους χαρταετούς και τα ταπεράκια σας, ελάτε να μοιραστούμε φαγητό, απόψεις και καλούμπες γιατί η άνοιξη μας ξυπνάει και ο αγώνας για την Υπεράσπιση του Λόφου Στρέφη συνεχίζεται κάθε μέρα» καταλήγει το κάλεσμα, σημειώνοντας πως «αν δεν αντισταθούμε σε λόφους και πλατείες τις πόλεις μας θα χαίρονται μονάχα οι εταιρείες». 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με πάνω από 400 χιλιάδες αυτοκίνητα η έξοδος των Αθηναίων

Άγιοι Θεόδωροι: Εξαφανίστηκε και το μηχανάκι του βρέθηκε παρατημένο

Λευκάδα: Στο νοσοκομείο 35χρονος από τσίμπημα αράχνης «μαύρη χήρα»

Επιτάφιος Θρήνος: Η Ακολουθία και η περιφορά [live]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα