ΑΘΗΝΑ
10:49
|
19.04.2024
Μαζική επίθεση Ισραηλινών εποίκων με την πλήρη κάλυψη των δυνάμεων ασφαλείας σε περιοχές νότια της Ναμπλούς της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μαζική επίθεση κατἀ των Παλαιστινίων με την πλήρη κάλυψη των δυνάμεων ασφαλείας έχουν εξαπολύσει από το βράδυ της Κυριακής Ισραηλινοί έποικοι σε περιοχές νότια της κατεχόμενης πόλης Ναμπλούς της Δυτικής Όχθης, με αποτέλεσμα τουλάχιστον ένας Παλαιστίνιος να χάσει τη ζωή του, ενώ εκατοντάδες έχουν τραυματιστεί και δεκάδες σπίτια και οχήματα έχουν παραδοθεί στις φλόγες, σύμφωνα με δημοσίευμα του ειδησεογραφικού πρακτορείου Wafa.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα οι έποικοι πραγματοποίησαν προκλητικές πορείες κατά τη διάρκεια των οποίων λιθοβόλησαν και πυρπόλησαν σπίτια και οχήματα, με τον προσωρινό απολογισμό των καταστροφών να ανέρχεται σε 30 κατεστραμμένες κατοικίες και 15 οχήματα.

Την ίδια ώρα, οι Ισραηλινοί εξτρεμιστές καταγγέλλεται πως επιτέθηκαν και σε ομάδα φωτορεπόρτερ και δημοσιογράφων που κάλυπταν την επιδρομή επιχειρώντας να προκαλέσουν αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Αντιδράσεις για τα απογευματινά χειρουργεία: «Δεν είναι επιλογή, είναι εκβιασμός»

Τέμπη: Βρέθηκαν υπολείμματα οστών στο ιδιωτικό οικόπεδο

Από σήμερα η πληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα από τη ΔΥΠΑ

Η Μάρω Δουκα υποψήφια με την Νέα Αριστερά στις Ευρωεκλογές

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα