ΑΘΗΝΑ
23:55
|
17.05.2024
Αφορμή δίνουν οι κατηγορίες για συμβάσεις που συνιστούν απευθείας αναθέσεις έργων σε βάρος των συμφερόντων του δημοσίου.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Με εντολή του Οικονομικού Εισαγγελέα Χρήστου Μπαρδάκη έχει ξεκινήσει έρευνα, με την συνδρομή του ΣΔΟΕ, σ ε βάρος της επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας «Αντεγκληματικής Πολιτικής», Σοφίας Νικολάου μετά τις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, για υπογραφή συμβάσεων που συνιστούν απευθείας αναθέσεις έργων σε βάρος των συμφερόντων του ελληνικού δημοσίου ύψους περί των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Τόσο ο Παύλος Πολάκης όσο και ο αντικαταστάτης του στον τομέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, ζητούν την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών και για νέες καταγγελίες που αφορούν την κ. Νικολάου.

Όπως είναι γνωστό, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε ότι η Νικολάου μετά τις απευθείας αναθέσεις, απέκτησε οικόπεδο με διώροφη κατοικία στο παλιό Ψυχικό έναντι 850 χιλιάδων ευρώ και πραγματικής αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Σύμφωνα με τον βουλευτή, η επίμαχη κατοικία ανακαινίστηκε, έναντι ποσού τουλάχιστον 350.000 ευρώ.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε Ιταλός δημοσιογράφος από το Σύνδρομο των Βαλκανίων

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα