ΑΘΗΝΑ
14:24
|
25.04.2024
Η συγκεκριμένη υπόθεση θα αργήσει να κλείσει, είμαστε στο μέσο της ανάκρισης, λέει ο δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το κατώφλι της 33ης τακτικής ανακρίτριας αναμένεται να περάσουν σήμερα δύο ακόμα άνδρες που εξετάζονται για την εμπλοκή τους στην υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κυκλώματος μαστροπείας.

Πρόκειται για έναν 60χρονο άνδρα, πρώην διαιτητή ποδοσφαίρου της Α’ Εθνικής κατηγορίας ο οποίος έχει τοποθετηθεί και δημόσια για το θέμα, υποστηρίζοντας ότι είχε φιλική σχέση με την οικογένειά του κοριτσιού, γνώριζε τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν και βοηθούσε με μικρά χρηματικά ποσά, χωρίς όμως να έχει καμία σχέση με το κορίτσι.

Ο δεύτερος που θα βρεθεί σήμερα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, είναι ένας 40χρονος επιχειρηματίας που το παιδί τον είχε κατονομάσει και υποδείξει ως έναν από τους άντρες, ο οποίος είχε πληρώσει προκειμένου να συνευρεθεί ερωτικά μαζί της.

Η 12χρονη ίσως κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει και άλλα πρόσωπα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της, Απόστολο Λύτρα: «Θεωρώ ότι η 12χρονη θα κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα και νομίζω ότι θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα αργήσει να κλείσει, είμαστε στο μέσο της συγκεκριμένης ανάκρισης», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος μιλώντας στο Star.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Γαλλία: απαγόρευση κυκλοφορίας για ανήλικα εώς 13 ετών στο Μπεζιέ

Ξεκίνησε η εφαρμογή του «εισιτηρίου εισόδου» στην Βενετία- Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι

Στα δικαστήρια ο Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό στη Βουλή – Αρνείται τις κατηγορίες

Ξεκίνησε η δίκη 3 χρόνια μετά τον θάνατο του Ιάσονα Λαλαούνη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα