ΑΘΗΝΑ
04:22
|
27.04.2024
Δεν φταίνε οι εργαζόμενοι αλλά η επικίνδυνη κατάσταση ενός δικτύου υπό κατάρρευση, που λυμαίνεται μια πτωχευμένη ιταλική εταιρεία.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τη θλίψη και την οργή του για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη εκφράζει το ΜέΡΑ25 με ανακοίνωσή του, κάνοντας λόγο «για το έγκλημα των ιδιωτικοποιήσεων, τον πραγματικό ένοχο αυτής της ανείπωτης αυτής τραγωδίας» και για προσπάθεια να μετατραπούν σε εξιλαστήρια θύματα οι εργαζόμενοι στην εταιρεία.

«Οι σκέψεις μας σήμερα, βρίσκονται με τους οικείους των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη. Ελπίζουμε ότι οι προσπάθειες απεγκλωβισμού θα επιστρέψουν τους αγνοούμενους σώους στις οικογένειες τους και πως ο τραγικός απολογισμός δε θα συνεχίσει. Μαζί με τη θλίψη όμως, υπάρχει και η οργή. Σήμερα φυσικά προέχει η περίθαλψη των τραυματιών και το να μπει ένα τέλος στην αγωνία εκατοντάδων συμπολιτών μας που περιμένουν νέα από τα Τέμπη» σημειώνει το κόμμα.

«Από αύριο» συνεχίζει η ανακοίνωση, «θα μιλήσουμε για το έγκλημα των ιδιωτικοποιήσεων, τον πραγματικό ένοχο αυτής της ανείπωτης αυτής τραγωδίας, που τώρα που μιλάμε προσπαθούν να φορτώσουν σε ορισμένους εργαζόμενους, την ίδια ώρα που ο ίδιος ο Πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, όπως κι άλλοι, έχουν ήδη αναφερθεί στην τραγικά επικίνδυνη κατάσταση ενός δικτύου υπό κατάρρευση, που λυμαίνεται μια πτωχευμένη ιταλική εταιρεία».

«Δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν, την στοχοποίηση των εργαζομένων, οι οποίοι καλούνται να διαχειριστούν καταστάσεις που καταγγέλλουν εδώ και χρόνια. Δεν θα γίνουν οι εργαζόμενοι τα εξιλαστήρια θύματα της εγκληματικής ιδιωτικοποίησης των τρένων και όσων την επέτρεψαν» προσθέτει το ΜέΡΑ25 εκφράζοντας τα  θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στις προσπάθειες όσων διασώζουν και περιθάλπουν αυτή τη στιγμή.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέρες Καριέρας αύριο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Κληρώθηκαν οι δικαιούχοι του προγράμματος Τουρισμός για Όλους 2024

Αμερική: Γη της υποκρισίας, της καταστολής και της βίας…

Θα χρειαστούν 14 χρόνια για να απομακρυνθούν τα ερείπια από τη Γάζα…

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα