ΑΘΗΝΑ
17:47
|
08.05.2024
Η δικαιοσύνη θα κάνει τη δική της δουλειά. Οι ευθύνες θα αποδοθούν. Ενώ η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων, είπε ο πρωθυπουργός.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε βραδινό διάγγελμα που εκφώνησε μετά την επίσκεψή του στον τόπο τραγωδίας στα Τέμπη ευχαρίστησε όσους κινητοποιήθηκαν από την πρώτη στιγμή στον τόπο της τραγωδίας προσθέτοντας πως συνάντησε συγγενείς τραυματιών, θυμάτων και αγνοουμένων.

«Τους οφείλουμε μία ειλικρινή απάντηση» είπε αναφερόμενος στις παραιτήσεις του υπουργού Κώστα Αχ. Καραμανλή και των επικεφαλής του ΟΣΕ και του ΕΡΓΟΣΕ ορίζοντας στη θέση του παραιτηθέντος υπουργού τον Γιώργο Γεραπετρίτη ζητώντας του να συγκροτήσει άμεσα επιτροπή διερεύνησης του δυστυχήματος.

Διαβεβαίωσε στη συνέχεια πως οι ευθύνες θα αποδοθούν και η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων. Και κατέληξε:

«Θα μείνουμε ενωμένοι και σε αυτή την τραγωδία θα σκύψουμε το κεφάλι και θα σφίξουμε τα δόντια. Ώστε αυτό το «ποτέ ξανά» που άκουσα στη Λάρισα να μην ξανασυμβεί.Ταυτόχρονα, η Δικαιοσύνη θα κάνει τη δική της δουλειά. Οι ευθύνες θα αποδοθούν. Ενώ η πολιτεία θα σταθεί δίπλα στις οικογένειες των θυμάτων. Θα πενθήσουμε τα παιδιά μας, τα αδέρφια μας, τους φίλους μας. Θα μείνουμε ενωμένοι και σε αυτή την τραγωδία. Και, μετά, θα σκύψουμε το κεφάλι και θα σφίξουμε τα δόντια. Θα δουλέψουμε ώστε αυτό το «ποτέ ξανά» που άκουσα στη Λάρισα να μη μείνει λόγος κενός.

Σας το υπόσχομαι».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πιερρακάκης στο Βατικανό: Απαράδεκτη απόφαση η μετατροπή της Μονής της Χώρας σε τζαμί

Αγωνία στη Νότια Αφρική για τον εντοπισμό αγνοουμένων στα ερείπια

Ζελένσκι: Στέλνει κατάδικους να πολεμήσουν-Ποινές στους ανυπότακτους

Ε.Ε: Εγκρίθηκε το σχέδιο για χρηματοδότηση του Κιέβου μέσω των δεσμευμένων ρωσικών κεφαλαίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα