ΑΘΗΝΑ
15:52
|
14.07.2026
Το αεροπλάνο μετέφερε 272 επιβάτες και εκτελούσε πτήση από Φρανκφούρτη προς τον Μαυρίκιο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν από αναταράξεις κατά τη διάρκεια πτήσης από τη γερμανική πόλη της Φρανκφούρτης προς τον Μαυρίκιο την Πέμπτη, σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa.

Περίπου 20 επιβάτες και μέλη του πληρώματος στην πτήση DE2314 της Condor τραυματίστηκαν όταν το αεροπλάνο έπεσε σε αναταράξεις περίπου δύο ώρες πριν από την προσγείωση, δήλωσε εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας στο dpa.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος της αεροπορικής εταιρείας είπε ότι όσοι τραυματίστηκαν υποβάλλονται σε εξετάσεις. Δεν ήταν αμέσως σαφές πόσο σοβαρά ήταν τα τραύματά τους, ανέφερε το dpa. Η καμπίνα του αεροσκάφους φέρεται να υπέστη επίσης ζημιές, αλλά δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το αεροπλάνο, ένα Airbus A330, μετέφερε 272 επιβάτες και 13 μέλη του πληρώματος και προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 6:29 π.μ. (τοπική ώρα) σε αεροδρόμιο κοντά στην πρωτεύουσα Πορτ Λούις.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα