ΑΘΗΝΑ
17:25
|
17.05.2024
Σοκ προκαλεί η καταγγελία πως είναι δίχως σηματοδότηση μέρος της διαδρομής «Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο» στον Προαστιακό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η καταγγελία – φωτιά εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Σιδηροδρόμου, Ηλία Τρευλού, πως δεν υπάρχει φωτεινή σηματοδότηση ούτε καν στη διαδρομή του Προαστιακού στο τμήμα «Δουκίσσης Πλακεντίας-Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος» προκάλεσε σήμερα την άμεση παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, Αντώνη Ελευθεριάνου, ο οποίος κατεπειγόντως ζητά να εξετάσει τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να διαπιστώσει εάν ευσταθούν οι καταγγελίες που αναδεικνύουν σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των επιβατών.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας του Ελευθεριάνου θα ερευνηθεί αν και από ποια πρόσωπα έχει ενδεχομένως διαπραχθεί το αδίκημα των επικίνδυνων παρεμβάσεων στη συγκοινωνία μέσων σταθερής τροχιάς.

Ο Ηλίας Τρευλός, μέλος της ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, προκάλεσε αίσθηση με τις δηλώσεις του καθώς αποκάλυψε πως «ένα κομμάτι λειτουργεί, ένα κομμάτι όχι στον άξονα» του Προαστιακού μεταξύ Δουκίσσης Πλακεντίας και Αεροδρομίου. Ο Τρευλός εξήγησε πως ο έλεγχος της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας δεν αντιμετωπίζεται μόνο με 4-5 χιλιόμετρα καθώς πρέπει να είναι συνολικός και να αφορά την πλήρη λειτουργία του συστήματος μέσω ενός κέντρου ελέγχου που θα δίνει εικόνα για το πού βρίσκεται η κάθε αμαξοστοιχία κάθε λεπτό.

Η σοβαρή αυτή αποκάλυψη έγινε το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρόσωπο με Πρόσωπο» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μπλόκο της Ε.Ε. σε άλλα τέσσερα ΜΜΕ για «φιλορωσική προπαγάνδα»

Ρωσία: Δεν επιδιώκουμε την κατάληψη του Χάρκοβου

Ίλιον: Η μητέρα επέστρεψε τα τέσσερα παιδιά της στη δομή

Μενίδι: Δίωξη για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση στον γυναικοκτόνο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα