ΑΘΗΝΑ
13:31
|
18.05.2024
Ανατροπή της τελευταίας στιγμής για όσους επέλεξαν την ψηφιακή άυλη κάρτα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τις πρώτες ενισχύσεις, επαρκείς κατά την κυβέρνηση αλλά φειδωλές για τους καταναλωτές θα δουν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς, μόνο όσοι επέλεξαν τη συγκεκριμένη μέθοδο πίστωσης του market pass, ενώ όσοι επέλεξαν την ψηφιακή άυλη κάρτα, θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται έως την ερχόμενη Τετάρτη, με τα σχόλια και τα παράπονα να αφορούν πλέον και στην διαδικασία και όχι μόνο στο ύψος της ενίσχυσης – εξευτελιστικού φιλοδωρήματος κατά άλλους.

Οι δικαιούχοι που επέλεξαν την ψηφιακή κάρτα θα λάβουν ολόκληρη την ενίσχυση το αργότερο έως την προσεχή Τετάρτη 8 Μαρτίου. Η ενίσχυση που κυμαίνεται από 22 έως και 100 ευρώ το μήνα ανάλογα με την οικογενειακή κατάσταση θα είναι διπλή και θα αφορά τους μήνες Φεβρουάριο και το Μάρτιο.

Με βάση το ισχύον πρόγραμμα πληρωμών, οι δικαιούχοι που θα επιλέξουν την έκδοση άυλης ψηφιακής κάρτας και θα υποβάλουν αίτηση από 1 έως 15 Μαρτίου θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

  • στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο,
  • στις 3 Απριλίου 2023 για τον μήνα Απρίλιο,
  • στις 3 Μαΐου για τον μήνα Μάιο,
  • στις 3 Ιουνίου για τον μήνα Ιούνιο, και
  • στις 3 Ιουλίου για τον μήνα Ιούλιο.

Οσοι δικαιούχοι επιλέξουν την κατάθεση σε προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό και υποβάλλουν αίτηση από 1-15 Μαρτίου 2023 θα λάβουν την ενίσχυση ως εξής:

  • στις 20 Μαρτίου 2023 για τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο, και
  • στις 3 Μαΐου για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο και Ιούλιο.

Οι διορθώσεις στις αιτήσεις

Οσοι υποβάλουν αίτηση από την 1η Μαρτίου και μετά μπορούν να ακυρώσουν την αίτησή τους και να υποβάλουν νέα μέχρι τις 15 του μηνός που λήγει η διορία.

Μετά τις 15 Μαρτίου και αφού εγκριθεί η αίτηση, δεν γίνονται δεκτές ούτε νέες αιτήσεις, ούτε αλλαγή τρόπου πληρωμής, για παράδειγμα ΙΒΑΝ αντί κάρτας ή το αντίστροφο.

Αν πριν την πληρωμή βρεθεί λάθος και απορριφθεί η πληρωμή από την τράπεζα, τότε ειδοποιείται με email ο δικαιούχος για να προβεί σε διορθώσεις (πχ ΙΒΑΝ) αλλά δεν μπορεί να αλλάξει τρόπο πληρωμής.

Μετά την ολοκλήρωση της υποβολής της αίτησης και εφόσον επαληθευθεί η ιδιότητά του ως δικαιούχου από την ΑΑΔΕ, ανάβει το «πράσινο φως» για πληρωμή στην τράπεζα με τα στοιχεία του δικαιούχου και το ποσό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μαδρίτη: Η Αγιούσο κήρυξε σταυροφορία ενάντια στις φοιτητικές κινητοποιήσεις για τη Γάζα

Ο επικεφαλής IRNA news: Τα ανεξάρτητα ΜΜΕ να γίνουν η φωνή της Γάζας

Blockout2024: «Χτυπήστε τους εκεί που πονάνε»

Ρωσία: Δικαστήριο επιβάλλει ασφαλιστικά μέτρα για περιουσιακά στοιχεία της UniCredit

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα