ΑΘΗΝΑ
01:19
|
18.05.2024
Αυξάνονται οι καταγγελίες για το σταθμαρχείο Λάρισας μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αυξάνονται οι καταγγελίες για το σταθμαρχείο Λάρισας μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, δήλωσε ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζιώκης, που εκπροσωπεί πολυτραυματία.

Σύμφωνα με δήλωσή του στο Open: «Έχουμε τρομακτικές πληροφορίες για την αιτία του ατυχήματος. Πληροφορία από το διπλανό παρακείμενο καφέ ήταν πως δυστυχώς γινόταν μια γιορτή και πηγαινοέρχονταν κάποιοι σιδηροδρομικοί πέρα δώθε στην καφετέρια και στο σταθμαρχείο και είχαν πάρει και ποτά. Δεν μου είπαν για τον σταθμάρχη μου είπαν για οχλαγωγία για δύο βραδιές και την Καθαρά Δευτέρα και την Τρίτη. Αυτό το καταθέτουν πολλοί.

Υπάρχει και μια δεύτερη πληροφορία πως υπήρχαν δύο σταθμάρχες και ότι έφυγε ο ένας και πήγε στο σπίτι του. Αυτό μπορεί μάλιστα να εξακριβωθεί με το GPS του κινητού του», ανέφερε ο δικηγόρος.

Ο κ. Μπαρτζιώκης μίλησε επίσης για τις αποζημιώσεις των επιβατών. Όπως εξηγεί:

«Όταν γίνεται ένα ατύχημα, αυτός που ζημιώνεται μπορεί να προσφύγει στα ελληνικά δικαστήρια, δεν υπάρχει καμία απαγόρευση από κανέναν νόμο. Αυτό είναι ένα θέμα που θα βγει μετά την ακροαματική διαδικασία και θα οριστούν ποιες είναι οι συνέπειες των πράξεων των κατηγορουμένων είτε των εταιρειών (…) και θα τα διεκδικήσουν. Είναι κάτι παρόμοιο όπως γίνεται με τα τροχαία ατυχήματα στους δρόμους. Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που θα απαγορεύσει να προσφύγουν στην δικαιοσύνη».

Καθώς αναμένεται η απολογία του σταθμάρχη, κανείς δεν έχει πρόσβαση ακόμη στην δικογραφία, σημείωσε επίσης ο δικηγόρος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα