ΑΘΗΝΑ
14:54
|
06.06.2026
Υπολειτουργεί ξανά το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης. Η εξαγορά του από τον Ίλον Μασκ το έχει καταντήσει στην καλύτερη περίπτωση δυσλειτουργικό.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οι συνεχείς απολύσεις ή παραιτήσεις δεκάδων χιλιάδων εργαζομένων στο Twitter προκαλούν το τελευταίο διάστημα δυσλειτουργία στο Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης ιδιαίτερα αφότου εξαγοράστηκε πέρσι από τον δισεκατομμυριούχο, Ίλον Μασκ.

Από τις 6.30 το απόγευμα το σάιτ του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης παρουσιάζει προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του καθώς δύσκολα μπορούν οι χρήστες του σε αρκετές χώρες του εξωτερικού (αλλά και στην Ελλάδα) να τουιτάρουν αναρτήσεις τους ή να ενσωματώσουν απρόσκοπτα αναρτήσεις άλλων χρηστών σε ιστοσελίδες ή άλλα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Σύμφωνα με τη γνωστή ιστοσελίδα downdetector καταγραφής και εξακρίβωσης προβλημάτων σε ιστοσελίδες μέσα στην τελευταία ώρα έχουν γίνει εκατοντάδες αναφορές για δυσλειτουργίες στο Twitter.

Σε πολλούς χρήστες που προσπαθούν να τουιτάρουν το Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης βγάζει το ακόλουθο μήνυμα:

«Your current API plan does not include access to this endpoint, please see https://developer.twitter.com/en/docs/twitter-api for more information».

Η κόντρα του Ίλον Μασκ με το BBC

Νωρίτερα σήμερα ο ιδιοκτήτης του Twitter, Ίλον Μασκ είχε απαντήσει δηκτικά σε έρευνα του BBC που αναδείκνυε τις δυσκολίες του Μέσου Κοινωνικής Δικτύωσης να προστατεύσει τους χρήστες του από διαδικτυακή παρενόχληση και κακοποίηση και τη σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Ο Μασκ απάντησε στο ρεπορτάζ του βρετανικού δικτύου απολογούμενος, τάχα, για το γεγονός πως το Τουίτερ «από παράδεισος έγινε ένα μέρος με…τρολ».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Νέο εργατικό ατύχημα στη Ζώνη Περάματος: Τραυματίστηκε 23χρονος ναυτικός

Ένας νεκρός μετά από επίθεση σε τουρκικό αλιευτικό στη Μαύρη Θάλασσα

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα