ΑΘΗΝΑ
01:13
|
20.05.2024
Η έκρηξη, της οποίας τα αίτια δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί, αναφέρεται πως τραυμάτισε περισσότερα από 140 άτομα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε στην περιοχή Γκιουλιστάν της Ντάκα, της πρωτεύουσας του Μπαγκλαντές, αφήνοντας πάνω από δώδεκα νεκρούς και περισσότερους από 140 τραυματίες, σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο.

Η έκρηξη το βράδυ της Τρίτης, τα αίτια της οποίας δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί, έπληξε κυρίως ένα πενταόροφο κτίριο που βρίσκεται κοντά σε μεγάλο σταθμό λεωφορείων, ανέφερε η εφημερίδα Daily Star.

Στο ισόγειο υπάρχει κατάστημα ειδών υγιεινής, ενώ στο υπόλοιπο κτίριο στεγάζονται τα γραφεία της εμπορικής τράπεζας BRAC. Ζημιές υπέστη και ένα επταώροφο εμπορικό κέντρο δίπλα στο κτίριο.

Σύμφωνα με τον τελευταίο απολογισμό, τουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο περιστατικό, ενώ περισσότεροι από 140 τραυματίστηκαν. Τα θύματα μεταφέρονται στο κοντινό Νοσοκομείο του Ιατρικού Κολλεγίου της Ντάκα, δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ανώτερος αξιωματούχος της αστυνομίας.

Το θανατηφόρο περιστατικό είναι το τρίτο στο Μπαγκλαντές τις τελευταίες τέσσερις ημέρες. Το περασμένο Σάββατο, μια έκρηξη σε εργοστάσιο στον δήμο Σιτακούντα στα νοτιοανατολικά της χώρας στοίχισε τη ζωή σε έξι. Την επόμενη μέρα, μια έκρηξη σε ένα κτίριο στον δρόμο Μιρπούρ της πρωτεύουσας άφησε πίσω του τρεις ανθρώπους νεκρούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα