ΑΘΗΝΑ
22:07
|
08.05.2024
«Μας σκότωσαν τη Δήμητρα» έγραφε το πανό των μεταπτυχιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παρέλυσε σήμερα και ο Βόλος από τη μυριόστομη κραυγή «όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» φοιτητών, μαθητών και  κατοίκων της πόλης, κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπη που πραγματοποιήθηκαν στην πόλη.

Με σύνθημα «δικά τους τα κέρδη, δικοί μας οι νεκροί» οι φοιτητές του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας, συγκεντρώθηκαν στο κτίριο «Παπαστράτου» και ξεκίνησαν πορεία η οποία συναντήθηκε στη συμβολή των οδών Αγ. Νικολάου και Δημητριάδος με εκείνη των φορέων που είχε ξεκινήσει νωρίτερα στην κεντρική πλατεία Αγίου Νικολάου και κατευθύνθηκαν μαζί προς τον ΟΣΕ.

Στην πορεία συμμετείχαν και τα περισσότερα σχολεία της πόλης, καθώς η πλειοψηφία των σχολείων της Μαγνησίας έχει βάλει σήμερα «λουκέτο» σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το έγκλημα στα Τέμπη με τους 57 νεκρούς.

Στην συγκέντρωση συμμετείχαν με ξεχωριστό πανό και μεταπτυχιακοί φοιτητές, πενθώντας την συμφοιτήτρια τους που σκοτώθηκε κατά τη σύγκρουση των τρένων, καθώς επέστρεφε στην Θεσσαλονίκη όπου ήταν ο τόπος κατοικίας της.

«Ειμαστε εδώ με δικό μας πανό για τη Δήμητρα Θεωρούμε ότι πρόκειται για δολοφονία και πρέπει να αποδοθούν ευθύνες όπου χρειάζεται» ανέφερε χαρακτηριστικά συμφοιτητής της.

Με πληροφορίες από taxydromos.gr

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η Αντιφασιστική Νίκη συνεχίζει να εμπνέει τους λαούς, λέει το ΚΚΕ

Νεκροταφείο κατοικίδιων απέκτησε η Πάτρα

Οι ΗΠΑ χάνουν σε επιρροή και λάμψη υπερδύναμης…

Λαϊκές αγορές: Ξεκινά η εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα