ΑΘΗΝΑ
14:55
|
17.07.2026
Αναφορές για συλλήψεις και «προληπτικές» προσαγωγές προς το τέλος της τεράστιας απεργιακής συγκέντρωσης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Επίθεση εξαπέλυσε μετά από -λιγοστά συγκριτικά με τον τεράστιο όγκο της συγκέντρωσης- επεισόδια η αστυνομία προς το τέλος της τεράστιας απεργιακής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα.

Αναφέρεται πως πραγματοποιήθηκαν συλλήψεις και προσαγωγές κατά την κατασταλτική επέμβαση των ΜΑΤ, αλλά και πριν τη συγκέντρωση. Ήδη ενόσω ο κόσμος συγκεντρωνόταν, η αστυνομία προχώρησε σε 15 «προληπτικές» προσαγωγές, σύμφωνα με αναφορές της ΕφΣυν. Παράλληλα, αναφέρονται και τουλάχιστον επτά συλλήψεις.

Επιπλέον, δυνάμεις των ΜΑΤ εφόρμησαν εναντίον των φοιτητ(ρι)ών, που υλοποιούσαν την απόφαση των φοιτητικών συλλόγων Φυσικού και Βιολογικού για κατάληψη του κεντρικού διοικητικού κτιρίου του ΕΚΠΑ, πνίγοντας ακόμα και το εσωτερικό του ιστορικού κτιρίου με δακρυγόνα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους δύο οι νεκροί από την πυρκαγιά στο Δερβένι (upd)

Η Nestle σκέφτεται να κατεβάσει την τιμή του καφέ…

Πάνω από 1.900 οι νεκροί από τους σεισμούς στη Βενεζουέλα

Νάξος και Ηρακλειά σε επεισόδιο δημοφιλούς ταξιδιωτικής εκπομπής του France 5

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα