ΑΘΗΝΑ
00:36
|
20.05.2024
Πλημμύρισαν οι δρόμοι της πόλης από την οργή της νεολαίας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η μαζική συμμετοχή όλων των σχολείων της πόλης που έδωσε παλμό και ζωντάνια, ήταν το χαρακτηριστικό της απεργιακής συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 10 το πρωί στα Χανιά με αίτημα να αποδοθούν όλες οι ευθύνες για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Οι μαθητές, οι περισσότεροι από τους οποίους έφτασαν με πορείες από τα σχολεία τους στην πλατεία της Δημοτικής Αγοράς, κρατούσαν λευκά μπαλόνια τα οποία μόλις ξεκίνησε η πορεία που διέσχισε το κέντρο της πόλης και κατέληξε στην Αντιπεριφέρεια Χανίων, τα άφησαν να πετάξουν.

Πέρα από τους μαθητές μαζική ήταν η παρουσία και των φοιτητών του Πολυτεχνείου Κρήτης και του ΕΛΜΕΠΑ, ενώ συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί, γονείς, σύλλογοι και σωματεία του νομού και εργαζόμενοι της efood που προηγήθηκαν της πορείας με τα μηχανάκια τους.

Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις η πορεία ήταν από τις μεγαλύτερες που έχουν πραγματοποιηθεί στην πόλη τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας σε αρκετούς και λόγω του νεανικού της παλμού, μνήμες από τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιράν: Ενεργοποιήθηκε το σύστημα Copernicus για την αναζήτηση του ελικοπτέρου

Θρίλερ στο Ιράν: Αναγκαστική προσγείωση για τον Πρόεδρο κοντά στα σύνορα με το Αζερμπαϊτζάν (upd)

Mamma Mia: Η ανάγκη του προοδευτικού κόσμου για μητρική θαλπωρή

Οι Ταμίλ της Σρι Λάνκα συμπληρώνουν 15 χρόνια από το τέλος του εμφυλίου πολέμου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα