ΑΘΗΝΑ
23:20
|
09.05.2024
Το εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη έκανε και απόψε χιλιάδες κόσμου να κατακλύσει τη συμπρωτεύουσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε πλήρη εξέλιξη είναι στη Θεσσαλονίκη οι βραδινές κινητοποιήσεις για το εγκληματικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με χιλιάδες κόσμου να κατακλύζει κεντρικούς δρόμους της συμπρωτεύουσας.

Μετά τις μαζικές πρωινές κινητοποιήσεις, εργαζόμενοι, νέοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, ανταποκρίθηκαν και το βράδυ στα καλέσματα συνδικαλιστικών οργανώσεων, κοινωνικών φορέων, πολιτικών κομμάτων και συλλογικοτήτων, για νέα συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για τα δεκάδες αθώα θύματα των Τεμπών.

Το πλήθος του κόσμου, ο παλμός και η ζωντάνια του κόσμου που κατακλύζει το κέντρο της πόλης από τις λαϊκές γειτονιές της Σαλονίκης είναι εντυπωσιακό.

Παράλληλα μία στρατιά διανομέων γέμισε  τους κεντρικούς δρόμους με το δάκτυλο κολλημένο στις κόρνες  με την προσμονή πως κυβερνώντες και αρμόδιες αρχές παντός είδους θα ξυπνήσουν και θα πάψουν κάποτε να βάζουν τις ζωές των πολιτών σε δεύτερη και τρίτη μοίρα.

Μεγάλο μέρος των διαδηλωτών κατευθύνθηκε και προς τον σιδηροδρομικό σταθμό του ΟΣΕ δηλώνοντας ότι το έγκλημα δε θα συγκαλυφθεί θα γίνουν όλων των νεκρών η φωνή. Ανακοινώθηκε δε πως θα ξαναβγούν στους δρόμους την Κυριακή, 12 Μαρτίου, στις 11:30 στο πέταλο της Αριστοτέλους.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Καρατομήθηκε ο αρχηγός της κρατικής φρουράς Ουκρανίας

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Αντιδρά το ΚΚΕ στη φιέστα Μητσοτάκη στο νοσοκομείο Αττικόν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα