ΑΘΗΝΑ
13:25
|
02.05.2024
Δεν βρήκαν καιρό να καλέσουν στα συλλαλητήρια για το έγκλημα των Τεμπών, αλλά έχουν χρόνο για τηλεφωνήματα στο υπερπέραν...
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μπορεί η ΓΣΕΕ να ήταν πολύ απασχολημένη με το συνέδριό της και να μην κάλεσε, χθες, στα συλλαλητήρια καταγγελίας του εγκλήματος στα Τέμπη, εκπρόσωπος του προέδρου της πάντως βρήκε τον χρόνο να κάνει τηλεφωνικές προσκλήσεις σε στελέχη και προσωπικότητες προκειμένου να παραστούν σήμερα στο Καβούρι.

Μεταξύ των τηλεφωνημάτων και ένα… προς το υπερπέραν, καθώς όπως φαίνεται κάποιος θεώρησε απαραίτητο να καλέσει στην εναρκτήρια συνεδρίαση του 38ου συνεδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Απόλλων» στο Καβούρι, τον Μανώλη Γλέζο.

Όπως αναφέρει στην σελίδα της Facebook η Γωγώ Αργυρού, σύντροφος του αείμνηστου αγωνιστή της Αριστεράς που έφυγε από τη ζωή πριν τρία χρόνια, συνεργάτης του κ. Παναγόπουλου επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της προκειμένου να καλέσει τον Μανώλη Γλέζο στο Καβούρι.

«Το έκλεισα κατ΄ευθείαν γιατί αν έδινα συνέχεια στο τηλεφώνημα θα βρισκόμουν στη “δυσάρεστη” θέση να της υπενθυμίσω ότι εδώ ο Παναγόπουλος δεν γνωρίζει τα προβλήματα των εργαζομένων θα ξέρει ότι δεν υπάρχει στη ζωή ο Μανώλης;», σχολιάζει δεικτικά η κ. Αργυρού.

Από την πλευρά της ΓΣΕΕ έγινε προσπάθεια να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις με δικαιολογίες πως σκοπός ήταν να καλεστεί στο συνέδριο συνονόματος του αγωνιστή της αριστεράς που είναι επικεφαλής της Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Κηφισιάς και ρίχτηκαν οι ευθύνες… στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Η γκάφα πάντως καταγράφηκε και δεν διορθώνεται…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Κιλκίς: Άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς

ΕΠΑΛ: Από το ξύλο για γειτονιές και οπαδικά στις γροθιές για ένα like ή γιατί κοίταξε το αγόρι της συμμαθήτριας

ΣΕΤΕΠΕ : Το Δώρο Πάσχα δεν έχει καταργηθεί

Νοσοκομείο «Έλενα»: Κακοποιητική μεταχείριση θύματος βιασμού από την ΕΛ.ΑΣ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα