ΑΘΗΝΑ
02:28
|
08.05.2024
Σε συγκεντρώσεις καταδίκης του εγκλήματος στα Τέμπη καλούν και σήμερα οι φοιτητές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ραντεβού στις 12 το μεσημέρι για νέο συλλαλητήριο καταδίκης του εγκλήματος στα Τέμπη, δίνουν και σήμερα στα Προπύλαια σήμερα οι φοιτητικοί σύλλογοι της Αθήνας, μια ημέρα μετά το παλλαϊκό χθεσινό συλλαλητήριο που πλημμύρισε τους δρόμους της πρωτεύουσας.

Συνεχίζοντας, σύμφωνα με τις αποφάσεις των γενικών τους συνελεύσεων, τις κινητοποιήσεις για να μην συγκαλυφθούν οι ευθύνες για τη μοιραία σύγκρουση των δύο τρένων, οι φοιτητές, καλούν επίσης στο νέο συλλαλητήριο που οργανώνουν το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και σωματεία και συνδικάτα του νομού Αττικής στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 12 Μαρτίου.

Οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Θεσσαλονίκης καλούν σε κινητοποίηση στις 12.30 μ.μ. στην Καμάρα και σε σύσκεψη συντονισμού των Φοιτητικών Συλλόγων στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Τέλος, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι της Πάτρας καλούν σε συλλαλητήριο στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου και σε διαμαρτυρίες στις Διοικήσεις ΟΣΕ, αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη, όπως αποφάσισαν χθες έπειτα από σύσκεψη συντονισμού που πραγματοποίησαν.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στους 90 ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών από τις πλημμύρες στη Βραζιλία

Η «πατριωτική» εκστρατεία της Μελόνι κατά των αμβλώσεων ξεκίνησε

Διπλές εκλογές αύριο στη Βόρεια Μακεδονία

Ογκώδες δέντρο έπεσε σε πολυσύχναστο δρόμο στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας – ένας νεκρός

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα