ΑΘΗΝΑ
07:23
|
25.04.2024
Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε τον θάνατο του 21χρονου Αμπντουλκαρίμ Μπάντι Σεΐχ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ισραηλινός έποικος πυροβόλησε και σκότωσε έναν Παλαιστίνιο κοντά σε παράνομο οικισμό στη βόρεια κατεχόμενη Δυτική Όχθη, σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων και από τις δύο πλευρές.

Ο ισραηλινός στρατός υποστήριξε ότι ο Παλαιστίνιος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και εκρηκτικό μηχανισμό και εισέβαλε, σήμερα το πρωί, σε αγρόκτημα κοντά στην παλαιστινιακή πόλη Καλκιλίγια.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε ότι ένας Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από έναν Ισραηλινό έποικο και κατονόμασε τον άνδρα ως τον 21χρονο Αμπντουλκαρίμ Μπάντι Σεΐχ, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό.

Το παλαιστινιακό πρακτορείο ειδήσεων Wafa, ανέφερε ότι ισραηλινοί στρατιώτες εισέβαλαν στη συνέχεια στην κοντινή πόλη Σανιρίγια, από την οποία καταγόταν ο νεκρός, και έκαναν έρευνες σε πολλά σπίτια, συμπεριλαμβανομένου αυτού της οικογένειας του.

Ακόμα μία ισραηλινή επίθεση σημειώθηκε, όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, στη Νιλίν, μια πόλη κοντά στη Ραμάλα, τη νύχτα κατά τη διάρκεια της οποίας οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής άνοιξαν πυρ εναντίον πλήθους που πετούσε πέτρες και βόμβες μολότοφ, χτυπώντας ένα άτομο, χωρίς να διευκρινίσει αν υπήρξαν νεκροί ή τραυματίες.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων – Ανοιχτά τα μαγαζιά την Κυριακή

Στον ανακριτή ο πρώην «Σπαρτιάτης» Κωνσταντίνος Φλώρος

Σουηδία: Μασκοφόροι επιτέθηκαν εναντίον αντιφασιστικής εκδήλωσης

Βόρεια Μακεδονία: Άνετη νίκη του αντιπολιτευόμενου VMRO-DPMNE στον α΄γύρο των προεδρικών εκλογών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα