ΑΘΗΝΑ
14:46
|
04.05.2024
Τοπικές βροχές αναμένονται το πρωί του Σαββάτου στην Αττική, ενώ η θερμοκρασία στο κέντρο θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Bροχές ή καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της χώρας, τοπικά έντονα φαινόμενα στα δυτικά, στα βορειοανατολικά και στο Ανατολικό Αιγαίο, τοπικές χαλαζοπτώσεις κυρίως στο Βορειοανατολικό και Ανατολικό Αιγαίο, άνεμοι με εντάσεις έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο και έως 6 μποφόρ στο Ιόνιο, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και περιορισμένη τοπικά ορατότητα τις πρωινές ώρες αναμένεται το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, σύμφωνα με την πρόβλεψη του meteo.gr.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν σε αρκετά ηπειρωτικά και νησιωτικά τμήματα της χώρας. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα στη Δυτική Ελλάδα, στη Θράκη και στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου. Αυξημένη είναι η πιθανότητα εκδήλωσης χαλαζοπτώσεων, κυρίως στα νησιά του Βορειοανατολικού και Ανατολικού Αιγαίου. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 3 έως 21 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 8 έως 20, στην Ήπειρο από 8 έως 18 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 20-22, στα Επτάνησα από 11 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Αιγαίου από 13 έως 18 και στην Κρήτη από 13 έως 22-24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στην υπόλοιπη χώρα οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά στο Ιόνιο 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές βροχές ή καταιγίδες, φαινόμενα που τις πρωινές ώρες θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί με εντάσεις 4-5 και τοπικά 6 μποφόρ και μετά το μεσημέρι από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19-20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις, με αυξημένη πιθανότητα για πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

2 στους 5 Αμερικανούς ψηφοφόρους πιστεύουν ότι ένας δεύτερος εμφύλιος είναι πιθανός

Βραζιλία: Αυξημένος ο αριθμός των νεκρών λόγω πλημμυρών-Κατέρρευσε φράγμα

Κρήτη: Πρόστιμα και συλλήψεις κατά τη διάρκεια ελέγχων της ΕΛ.ΑΣ

Γερμανία: Εντοπίστηκε τάφος μισθοφόρου που πολέμησε στην Ουκρανία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα